Loading...

Νέο site και το πρώτο "καρφί" της Samsung

  • Άρθρο του Unknown
  • at 4/24/2012 -


Η Samsung άνοιξε και επίσημα το site thenextgalaxy.com και η πρώτη της κίνηση ήταν να κυκλοφορήσει ένα βίντεο teaser στο οποίο ρίχνει τα «καρφιά» της σε όσους
λειτουργούν σαν πρόβατα.
Όπως ήταν αναμενόμενο το διαφημιστικό αυτό δεν αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την συσκευή, ή καλύτερα δεν αποκαλύπτει ευθέως τίποτα.
Γιατί αν προσέξετε καλύτερα το κείμενο της διαφήμισης μπορείτε να καταλάβετε αρκετά.
Για παράδειγμα:
Truly smart technology becomes a natural part of life. Where a galaxy fits perfectly into your hand. Your view of the world grows even wider.
Αυτό μπορεί να μεταφραστεί και ότι το κινητό εκτός από ιδανικές διαστάσεις θα διαθέτει και οθόνη η οποία θα καταλαμβάνει όλη σχεδόν την πρόσοψη – κάτι για το οποίο ήδη έχουμε ακούσει φήμες.
Το διαφημιστικό συνεχίζει
As you gain the power to explore freely and swiftly
Εδώ το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι φυσικά η αυτονομία της μπαταρίας, η οποία δίνει την απόλυτη ελευθερία στην ζωή σας. Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι η Samsung έχει ανακοινώσει ήδη μπαταρία με τεράστια αυτονομία για την νέα της συσκευή.
Τώρα για το...
You can now stand out from...everyone else
και την εικόνα των αμνοεριφίων με την οποία κλείνει το βίντεο δεν νομίζω ότι χρειάζεται να σας εξηγήσουμε τι ακριβώς θέλει να πει ο «ποιητής».
Αν στο παρασκήνιο υπήρχε και ένα Apple Store θα ήταν εντελώς απροκάλυπτο.



fullgsm

Σχόλια