Loading...

Kyocera Urbano Progresso το πρώτο smartphone χωρίς ηχείο!

  • Άρθρο του Unknown
  • at 5/31/2012 -

Κινητό με απίθανο ήχο χωρίς ηχεία γίνεται; Μόνο αν το κατασκευάζει η Kyocera! 
Είναι αλήθεια ότι το «κινητό Kyocera» ακούγεται το ίδιο περίεργο με το «φριτέζα HTC», αλλά καλά θα κάνετε να το χωνέψετε καθώς στο μέλλον θα βλέπουμε ολοένα και περισσότερες «απίθανες» εταιρίες να παρουσιάζουν Android smartphones.


Το νέο κινητό της Kyocera λοιπόν δεν είναι απλά ένα concept, αλλά μια συσκευή η οποία κυκλοφορεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες επίσημα και ονομάζεται Kyocera Urbano Progresso
Τα χαρακτηριστικά του κρίνονται μάλλον τυπικά για Android smartphone, με την οθόνη να βρίσκεται στις 4 ίντσες, τον επεξεργαστή δύο πυρήνων Snapdragon S2 να τρέχει στα 1.4GHz και την κάμερα να έχει αισθητήρα 8megapixels.

Αυτό όμως που κάνει το Kyocera να ξεχωρίζει είναι το ότι δεν διαθέτει ηχείο!
Η μετάδοση του ήχου γίνεται μέσω της τεχνολογίας Smart Sonic Receiver tissue conducting.
Πιο αναλυτικά η τεχνολογία αυτή μεταδίδει τον ήχο μέσω δονήσεων ολόκληρης της επιφάνειας της οθόνης. Έτσι σε οποιοδήποτε σημείο του κεφαλιού σας και αν το ακουμπήσετε εσείς θα ακούτε πάντα καθαρό ήχο χωρίς παρεμβολές από εξωτερικές πηγές θορύβου.



Να και κάτι πραγματικά ενδιαφέρον, και θα θέλαμε πολύ να το δούμε και στην πράξη πως λειτουργεί.
Η εταιρία πάντως υποστηρίζει ότι η ηχητική απόδοση είναι εξαιρετική, και ότι είναι ιδανική και για όσους έχουν μικρά ή μεγάλα προβλήματα ακοής.

Μπορείτε να δείτε σε δράση το Kyocera Urbano Progresso στo βίντεο που ακολουθεί 







Σχόλια