Loading...

Microsoft Visual Studio Express 2012 Με Υποστήριξη Επιτραπέζιων Εφαρμογών

  • Άρθρο του Unknown
  • at 6/12/2012 -

 
Τον Μάιο, φαινόταν ότι η πρόθεση της Microsoft ήταν να πιέσει τους προγραμματιστές να επικεντρωθούν στο Metro UI επιτρέποντας την ανάπτυξη επιτραπέζιων εφαρμογών μόνο με την επί πληρωμή έκδοση του Visual Studio.
Απαντώντας στα σχόλια της κοινότητας, η Microsoft υπαναχώρησε στην απόφαση και θα προσφέρει τελικά το “Visual Studio Express 2012 για Windows Desktop” ως μέρος της ευρύτερης σουίτας του Visual Studio Express.
Η αντίδραση των προγραμματιστών προήλθε από το γεγονός ότι μέχρι σήμερα, η πιο φθηνή έκδοση του Visual Studio που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη επιτραπέζιων εφαρμογών άρχιζε από τα $499 και οι τιμές από εκεί ανεβαίνουν πολύ γρήγορα. Η Microsoft έχει καταστήσει σαφές ότι το Metro είναι το μέλλον, αλλά ακόμα και έτσι δε θέλει να κάψει τους προγραμματιστές οι οποίοι δεν είναι διατεθειμένοι να εγκαταλείψουν τις επιτραπέζιες εφαρμογές. Το λογισμικό ανάπτυξης θα πρέπει να είναι διαθέσιμο κάποια στιγμή το φθινόπωρο, και κατά πάσα πιθανότητα τα Windows 8 θα εμφανιστούν και αυτά με τη σειρά τους.

Σχόλια