Loading...

MSI GeForce GTX 660 Ti Power Edition

  • Άρθρο του Unknown
  • at 8/19/2012 -

Η MSI είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές mainboards και VGAs. Φυσικά, δεν θα μπορούσε παρά να έχει την δική της πρόταση με το καινούργιο GTX 660 Ti της nVidia. Αυτές τις μέρες ανακοίνωσε την κυκλοφορία της GTX 660 Ti Power Edition graphics card.

Αυτή η GTX 660 Ti 2GB είναι βασισμένη στο ίδιο PCB και στην ίδια ψύκτρα με την GTX 670 2GB Power Edition.
Το μήκος της είναι 267mm αφού το cooler είναι μεγαλύτερο από την πλακέτα.
Συνολικά, αυτή η GTX 660 Ti είναι μεγαλύτερη από την stock GTX 680 2GB, όμως τελικά παραμένει μια dual-slot design VGA.

Η νέα πλακέτα είναι φτιαγμένη με την αποκλειστική τεχνολογία της MSI, την «Triple Overvoltage technology» και με «Enhanced PWM Design architecture» που αυξάνει τις δυνατότητες overclocking κατά 18.2%.

Η ψύξη της κάρτας είναι απροβλημάτιστη αφού φοράει το βραβευμένο Twin Frozr IV Thermal Design cooler.

Σε αυτό το ήδη άριστο cooler, εφαρμόζεται και η πατενταρισμένη τεχνολογία τεχνολογία της MSI, η «Dust Removal technology», η οποία αυτόματα και χωρίς την παρέμβαση του χρήστη απομακρύνει την σκόνη από την ψύκτρα ώστε να έχει την μέγιστη δυνατή απόδοση ανά πάσα στιγμή.

Στους ανεμιστήρες έχουμε την αποκλειστική τεχνολογία της MSI, την «Propeller Blade technology» κι έτσι παράγουν αυξημένο airflow κατά 20% σε σχέση με κλασσικές τεχνολογίες κι έτσι κατεβάζουν την θερμοκρασία της ψύκτρας κατά 14 βαθμούς αλλά και τον παραγόμενο θόρυβο κατά 17.1dB.

Η MSI GTX 660 Ti Power Edition είναι κατασκευασμένη με Military Class IIIcomponents και με ιδιαίτερη φροντίδα ώστε ο απαιτητικός χρήστης να πάρει στα χεριά του ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα είναι αποδοτικό και απολύτως σταθερό και στο gaming και στο overclocking.

Το base clock της κάρτας είναι 1019 και το boost clocks είναι 1097MHz.
Η μνήμη της είναι 2GB GDDR5 χρονισμένη στα 6008MHz.



Σχόλια