Loading...

Έρχεται σύντομα η αναβάθμιση του Samsung Galaxy S3 σε Jelly Bean

  • Άρθρο του Unknown
  • at 8/16/2012 -

Μιας και η HTC ανακοίνωσε πριν από μερικές ώρες πως η δική της «ναυαρχίδα», το One X, θα αναβαθμιστεί στο επόμενο χρονικό διάστημα σε Jelly Bean, φαίνεται πως άλλη μια εταιρεία του χώρου ετοιμάζει κάτι παρόμοιο για το δικό της high-end smartphone. Μιλάμε φυσικά για την Samsung και το Galaxy S3, για το οποίο η αναβάθμιση σε Android 4.1 μπορεί να είναι διαθέσιμη νωρίτερα από ότι αναμενόταν.

Σύμφωνα με ανώνυμες πηγές, το SGS3 θα λάβει το update αυτό στις 29 Αυγούστου, αρκετά νωρίτερα δηλαδή από παλαιότερες αναφορές που τοποθετούσαν την συγκεκριμένη κυκλοφορία προς τα τέλη του Σεπτεμβρίου και τις αρχές του Οκτωβρίου, με άλλες φήμες να έχουν αναφέρει πως η Samsung επιβεβαίωσε την ύπαρξη της ενημέρωσης αυτής τον περασμένο Ιούλιο. Η πηγές αποκαλύπτουν τώρα πως οι δοκιμές ολοκληρώθηκαν και η ενημέρωση θα είναι διαθέσιμη στην προαναφερθείσα ημερομηνία μαζί με την επίσημη ανακοίνωση του Note 2.

Με τις πιθανότητες για Jelly Bean στο S3 να είναι ιδιαίτερα αυξημένες, «νεφελώδες» είναι το τοπίο γύρω από την ενημέρωση δύο άλλων smartphone της εταιρείας, του Galaxy S2 και του Note. Όπως έχει γίνει γνωστό, λαμβάνουν χώρα κάποιες δοκιμές για να εξακριβωθεί αν το Android 4.1 μπορεί να «τρέξει» χωρίς προβλήματα σε αυτές. Με βάση αναφορές, οι δοκιμές για το SG2 προχωράνε ομαλά, αν και δεν έχουν ολοκληρωθεί. Με τις πωλήσεις των δύο αυτών smartphone να έχουν σημειώσει ιδιαίτερα αυξημένα νούμερα, είναι πιθανό πως, αν τελικά δεν συμβεί το update αυτό, οι κάτοχοι τους θα λάβουν το λεγόμενο «Value Pack», το οποίο προσθέτει κάποια από τα νέα χαρακτηριστικά της νέας έκδοσης του Android χωρίς όμως να γίνεται αναβάθμιση σε αυτήν. Κάτι που συνέβη με το Galaxy S και την Ice Cream Sandwitch.

Ερωτηθείς εκπρόσωπος της εταιρείας γύρω από την προαναφερθείσα φημολογία, ανέφερε πως η Samsung δεν έχει προβεί σε ανακοινώσεις αναβαθμίσεων των υπαρχουσών συσκευών της σε Jelly Bean ενώ εξήγησε πως τα upgrade αυτά συνήθως ελέγχονται από τους παρόχους μιας και πρέπει πρώτα να δοκιμάσουν τις εκάστοτε αλλαγές επί του δικτύου τους.


Σχόλια