Loading...

To δικαστήριο λέει στην Apple & Samsung να συμφιλιωθούνε πρωτού αντιμετωπίσουν τις συνέπειες

  • Άρθρο του Neumann
  • at 8/18/2012 -





H δικαστής Lucy Koh έκανε για ακόμη μια φορά παράκληση στην Apple και την Samsung να συμφιλιωθούν στην διαφωνία τους για τις πατέντες πρωτού εκδοθεί η ετυμηγορία. Εάν δεν κάνουν αυτό, ο ομοσπονδιακός δικαστής προειδοποιεί, ότι μπορεί να υπάρξει κίνδυνος και για τις δύο εταιρίες.

“Και οι δύο εταιρίες θα αντιμετωπίσουν κίνδυνο αν τελικά πρέπει να προβούν στην ετυμηγορία” είπε το πρωί η δικαστής Lucy Koh. Σύμφωνα με τον ιστότοπο All Things D, το μόνο επιχείρημα κατά το οποίο η Apple και η Samsung θα έπρεπε να βρίσκονται στο δικαστήριο είναι στο να βρουν πόσο κοστίζουν στην πραγματικότητα οι πατέντες τους.

“Είναι ώρα για ειρήνη” λέει η Koh. Επίσης αναφέρει ότι αν η Apple και η Samsung προσπαθούν να δείξουν ότι τα smartphones του και τα tablets τους δεν έχουν καμιά σχέση με τις δύο εταιρίες, τότε “το μήνυμα ελήφθη”.

Η Apple μηνύει την Samsung για πάνω από 2.5 δισεκατομμύρια δολάρια, υποστηρίζοντας ότι η Κορεάτικη Εταιρία Ηλεκτρονικών αντέγραψε το σχεδιασμό του iPhone και του iPad. Η Samsung αντί-μηνύει την Apple για το ίδιο πράγμα.

Η Apple και η Samsung συμφώνησαν να έχουν μια τηλεδιάσκεψη. Αν αυτός ο διάλογος μεταξύ των στελεχών της Apple και της Samsung συνεχιστεί έτσι, την επόμενη φορά που θα πάνε στο δικαστήριο και θα δικάζει η κ.Koh, οπού με την οποία είχε ξεκινήσει αυτή η διαμάχη πριν μερικούς μήνες, θα πρέπει να τελειώσει αυτή η μάχη την τελευταία φορά που θα συναντηθούν στο δικαστήριο.


Σχόλια

Αρθρογράφος

Άρθρο του Neumann

Gadget-ακιας με ιδιαίτερη προτίμηση στο κλειστό (?) τεχνολογικό οικοσύστημα της Apple...