Loading...

Ασφαλέστερες για παιδιά οι Android συσκευές

  • Άρθρο του Unknown
  • at 9/22/2012 -

 

Με τη σχολική χρονιά να έχει μόλις ξεκινήσει, δεν είναι λίγοι οι γονείς που δέχονται τις “παραγγελίες” των παιδιών τους για νέες συσκευές smartphones και ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Σύμφωνα με νέα έρευνα, ανεξάρτητα από την επιλογή της κατάλληλης συσκευής για τα παιδιά, οι γονείς είναι εκείνοι που καλό είναι να ελέγχουν το περιεχόμενο των ιστοσελίδων και εφαρμογών που επισκέπτονται και κατεβάζουν τα παιδιά από τα κινητά τους τηλέφωνα.

Με βάση αυτό το κριτήριο, του ελέγχου των γονέων, κρίθηκε λοιπόν ότι ασφαλέστερες και καταλληλότερες για τα παιδιά είναι οι συσκευές Android, με διαφορά από τα iPhone, iPad ή iPod touch.

Οι συσκευές Android δίνουν την ευκαιρία στους γονείς να επιτρέπουν ή να απορρίπτουν την “επίσκεψη” των παιδιών τους σε ακατάλληλο περιεχόμενο, παρέχοντάς τους μεγαλύτερα επίπεδα ελέγχου.

“Το Android δίνει στους κατασκευαστές μεγαλύτερη ευελιξία, όσον αφορά στην κατασκευή εφαρμογών και ρυθμίσεων που εξασφαλίζουν ασφάλεια για τα παιδιά”, δήλωσε ο Gavin Kim, επικεφαλής της NQ Mobile, που διενήργησε την έρευνα.


Σχόλια