Loading...

Οι ¨ειδικοί¨προτείνουν να μην αναβαθμίσετε σε iOS 6!

  • Άρθρο του Unknown
  • at 9/19/2012 -

Σε 2 μέρες οι Servers της Apple θα έχουν τεράστιο πρόβλημα, καθώς ο κάθε, ενημερωμένος, κάτοχος iPhone, ιPad και iPod θα προσπαθήσει να αναβαθμίσει στην τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος, iOS 6. Ταυτόχρονα θα χαθεί και το πολύτιμο για μερικούς, Jailbreak.

Ωστόσο, οι ειδικοί της Jailbreak σκηνής, στην περίπτωσή μας ο BigBoss, ο οποίος κατέχει ένα από τα μεγαλύτερα repositories του Cydia, του αντίστοιχου App Store με εφαρμογές για Jailbroken συσκευές, σημειώνει πως δεν αξίζει να αναβαθμίσει κάποιος την συσκευή του και να χάσει το jailbreak, ενώ χαρακτηριίζει την iOS 6 ως iOS 5.1.2.

Ποιο συγκεκριμένα, αναφέρει πως τα νέα χαρακτηριστικά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, ενώ κάποια από αυτά μπορούν να υπάρξουν και σε οποιαδήποτε iOS 5.1 συσκευή, εγκαθιστώντας το ανάλογο tweak από το Cydia. Επιπλέον, τονίζει πως οι χάρτες της Apple θα είναι χειρότεροι από αυτούς της Google, η οποία βρίσκεται σε αυτό τον χώρο ήδη αρκετό καιρό.

Συνεπώς, σύμφωνα με τον Bigboss, εάν κάποιος δεν χρειάζεται άμεσα τα VIP mail, την ενσωμάτωση του Facebook στο κινητό τού, ή το αναβαθμισμένο Siri, μπορεί να περιμένει μέχρι να κυκλοφορήσει το untethered Jailbreak, ή να έχει κατα νου πως ήδη κυκλοφορεί το tethered Jailbreak της νέα έκδοσης.



Σχόλια