Loading...

Έχουν Πωληθεί Πάνω Από Ένα Εκατομμύριο Google Nexus 7

  • Άρθρο του Unknown
  • at 10/24/2012 -

Χθες, κατά λάθος διέρρευσαν τα οικονομικά αποτελέσματα του Google για το τρίτο τρίμηνο του έτους από την λογιστική εταιρεία PR Donnelley (που τους υποστηρίζει). Η διαρροή οδήγησε την μετοχή σε τεράστια πτώση στο χρηματιστήριο, αποκάλυψε όμως σύμφωνα με τον αναλυτή Gene Munster του Piper Jaffray, και τους αριθμούς πωλήσεων για την ταμπλέτα Nexus 7.

Σύμφωνα με τον Munster, το Google διέθεσε μεταξύ 800.000 και ένα εκατομμύριο Nexus 7, αριθμοί που προκύπτουν από την στήλη εσόδων "άλλα έσοδα". Αν οι υπολογισμοί του Munster είναι σωστοί, το Google έχει πουλήσει 10.000 Nexus 7 κάθε μέρα από την παρουσίαση του στα τέλη Ιουνίου.

Περιέργως, το Google δεν έχει ανακοινώσει στοιχεία πωλήσεων για το Nexus 7, ενώ συχνά πυκνά αναφέρεται στον αριθμό των ενεργοποιήσεων συσκευών Android. Τα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας για το τρίτο τρίμηνο έδειξαν κέρδη $2.18 δις, αρκετά πιο κάτω από τα $2.73 δις του αντίστοιχου τριμήνου πέρυσι αν και ο συνολικός κύκλος εργασιών είναι ανεβασμένος στα $11.33 δις για το τρίμηνο.



Σχόλια