Loading...

Η Logitech αποκάλυψε δύο νέα ποντίκια και ένα touchpad για τα Windows 8

  • Άρθρο του Unknown
  • at 10/10/2012 -
 

Η Logitech παρουσίασε σήμερα τρία νέα προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τα επερχόμενα Windows 8.

Η νέα σειρά αποτελείται από ένα touchpad και δύο ποντίκια, το Touchpad T650, το Touch Mouse T620 και το Zone Touch Mouse T400. Και τα τρία περιφερειακά χρησιμοποιούν ένα 2.4GHz USB μικροσκοπικό ασύρματο πομπό που μπορεί να υποστηρίξει έως και έξι συσκευές. Οι τρεις συσκευές θα είναι διαθέσιμες στο τέλος αυτού του μήνα.

Touchpad T650

 


Το T650 Touchpad είναι ένα επαναφορτιζόμενο, 2.4GHz ασύρματο touchpad, το οποίο αντικαθιστά την ανάγκη για μια οθόνη αφής στην υπάρχουσα επιφάνεια εργασίας σας ή τον φορητό υπολογιστή. Η γυάλινη επιφάνεια επιτρέπει στο χρήστη να εξερευνήσει και να λειτουργεί το Windows 8 λειτουργικό σύστημα με 13 μοναδικά gestures και υπάρχει ακόμη και ένα gesture για την πρόσβαση στην οθόνη έναρξης. Η επαναφόρτιση του touchpad γίνεται μέσω ενός καλωδίου USB, με μία μόνο φόρτιση να μπορεί να διαρκέσει μέχρι και ένα μήνα.

Τιμή: 79,99 δολάρια.


Touch Mouse T620


 


Το T620 Touch Mouse είναι ομαλό, σε σχήμα βοτσάλου με ενεργή επιφάνεια που υποστηρίζει έξι Windows gestures για γρήγορη πλοήγηση. Υποστηρίζει swipes, scrolls, taps και clicks και όλα αυτά χωρίς κανένα φυσικό κουμπί.

Ένα άλλο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του T620 Touch Mouse είναι ότι μπορείτε να προσαρμόσετε το βάρος του επιλέγοντας ένα kit με μια ή δύο μπαταρίες AA. Μια ενιαία μπαταρία προσφέρει ένα ελαφρύτερο ποντίκι που διαρκεί για τρεις μήνες, ενώ δύο μπαταρίες δίνουν διάρκεια μέχρι και έξι μήνες.

Το T620 Touch Mouse μπορεί επίσης να λειτουργήσει σαν ένα συνηθισμένο ποντίκι και χρησιμοποιεί την προηγμένη οπτική παρακολούθηση της Logitech για να εξασφαλίσει pin-point ακρίβεια.

Τιμή: 69,99 δολάρια.


Zone Touch Mouse T400


 


Το Zone Touch Mouse T400 είναι ένα πιο παραδοσιακό ασύρματο ποντίκι, που υποστηρίζει τρεις Windows 8 ενέργειες αφής που εκτελούνται με βάση σε ένα ειδικό γυαλί “touch zone”.Το Zone Touch Mouse T400 προσφέρει μια απίστευτη 18 μηνών διάρκεια ζωής της μπαταρίας, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να αντικαταστήσετε τον υπολογιστή σας προτού χρειαστεί να αντικαταστήσετε τις μπαταρίες.

Τιμή: 49,99 δολάρια.




Σχόλια