Loading...

O CEO της Microsoft, Steve Ballmer, κάνει λόγο για θεμελιώδη αλλαγή στρατηγικής. Έρχονται και άλλες Surface συσκευές

  • Άρθρο του Unknown
  • at 10/10/2012 -


H κυκλοφορία της σειράς tablets Surface της Microsoft - μην ξεχνάμε ότι έχουμε και το φημολογούμενο Surface Windows Phone - για πολλούς σηματοδότησαν μία αλλαγή στην στρατηγική της εταιρείας.

Για όσους αμφισβήτησαν κάτι τέτοιο, ο CEO της Microsoft, Steve Ballmer, ξεκαθάρισε, σε μήνυμα του στους μετόχους της εταιρείας, ότι η Microsoft θεωρεί τις συσκευές της, αν μη τι άλλο, πολύ κρίσιμες για το μέλλον της εταιρείας.

Σημειώνεται μία "θεμελιώδη αλλαγή" στον τρόπο που εργάζεται η Microsoft τελευταία, γράφει στο μήνυμα του, και οι επενδυτές θα πρέπει να περιμένουν ότι η εταιρεία ανά περιόδους θα "κατασκευάζει συγκεκριμένες συσκευές για συγκεκριμένους σκοπούς" (όπως είναι η σειρά Surface ή το Xbox) οι οποίες επιδεικνύουν τις υπηρεσίες της εταιρείας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. O κος. Ballmer μάλιστα κατέστησε σαφές, ότι τα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας, εστιάζουν σε νέους τύπους συσκευών και user interfaces.

Στο μήνυμα του, ο CEO της Microsoft αναφέρεται όπως ήταν αναμενόμενο στο λαμπρό μέλλον της εταιρείας, και δεν παραλείπει να θίξει και το ζήτημα με τους κατασκευαστές που παραπονούνται, όσο αφορά στην κατασκευή συσκευών από την εταιρεία/ συνεργάτιδα τους στον τομέα του λογισμικού/ λειτουργικού συστήματος, απαντώντας ότι "θα πρέπει να το συνηθίσουν".

O Steve Ballmer, βλέπει τις σχεδιασμένες από την Microsoft συσκευές όπως τα tablet της σειράς Surface, ως συμπληρωματικά σε ότι άλλο κάνουν τρίτοι κατασκευαστές, και η εταιρεία του δεν αναμένεται να ακολουθήσει διαφορετική τακτική από αυτή στο προσεχές μέλλον. 

Σχόλια