Loading...

Apple TV : δεν είναι τόσο επικείμενη όσο κάποιοι μας θέλουν να πιστεύουμε

  • Άρθρο του Neumann
  • at 11/17/2012 -



Την Τρίτη, ο αναλυτής James Kisner αποκάλυψε ότι η πολύ αναμενόμενη τηλεόραση της Apple, το προϊών για το οποίο μιλάμε παραπάνω από ένα χρόνο, είναι έτοιμη να κάνει το μεγάλο της ντεμπούτο. 

Ωστόσο, σύμφωνα με πηγές του AllThingsD, η κυκλοφορία της τηλεόρασης δεν είναι τόσο κοντά όσο ο Kisner μας έκανε να πιστεύουμε. Ενώ η Apple έχει κάνει ήδη αρκετές συζητήσεις με εταιρείες καλωδιακής, ακόμα δεν έχει μιλήσει με κανάλια. 

Οι συζητήσεις μας με την βιομηχανία δείχνουν ότι τουλάχιστον ένας διαχειριστής πολλαπλών συστημάτων της Βόρειας Αμερικής προσπαθεί να υπολογίσει πόση ακόμα χωρητικότητα θα χρειαστούν για μια νέα Apple συσκευή στο ευρυζωνικό δίκτυο δεδομένων τους, » έγραψε ο Kisner σε σημείωμα προς τους πελάτες του την Τρίτη. "Πιστεύουμε ότι το γεγονός αυτό δείχνει μια επικείμενη έναρξη της Apple TV"

Είναι δύσκολο να καταλάβει κάποιος το τι εννοούσε ο Kisner με την λέξη "επικείμενη", πιθανώς να έλεγε ότι η τηλεόραση της Apple είναι τόσο κοντά ώστε να την δούμε στους επόμενους ένα με δυο μήνες. Ωστόσο τι γίνεται με όλες αυτές τις αναφορές που ήθελαν την τηλεόραση της Apple να μην εμφανίζεται πριν το 2013, ήταν λάθος;

Όχι, σύμφωνα με τον John Paczkowski του AllThingsD. Ενώ επιβεβαιώνει ότι η Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με κάποιες μεγάλες εταιρείες καλωδιακής, η ιδέα ότι η τηλεόραση έρχεται σύντομα είναι δύσκολο να την πιστέψει.

"Λείπουν ακόμα αρκετά κομμάτια, και ενώ μεγάλες εταιρείες καλωδιακής κάνουν σενάρια για ένα νέο προϊόν της Apple, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα γίνει άφιξη του συντομα"

Αναμένουμε εξελίξεις..



Σχόλια

Αρθρογράφος

Άρθρο του Neumann

Gadget-ακιας με ιδιαίτερη προτίμηση στο κλειστό (?) τεχνολογικό οικοσύστημα της Apple...