Loading...

HTC M7-Η νέα ναυαρχίδα της HTC για το 2013 με τετραπύρηνο επεξεργαστή και 1080p οθόνη των 5 ιντσών

  • Άρθρο του Unknown
  • at 12/07/2012 -


Το 2012 η HTC μας έδωσε αρκετά αξιόλογα Android smartphones που ωστόσο για διάφορους λόγους δεν κατάφεραν καν να πλησιάσουν τις πωλήσεις του Galaxy S3 της Samsung. Σύμφωνα όμως με την Focus Taiwan η HTC ετοιμάζει για το 2013 την αντεπίθεση της με μια νέα συσκευή για να ανταγωνιστεί καλύτερα αυτή τη φορά το Galaxy S4 και την Samsung γενικότερα. Αν μάλιστα δούμε και τα οικονομικά της αποτελέσματα ίσως να είναι και η τελευταία της ευκαιρία για να παραμείνει κερδοφόρα.

Σύμφωνα λοιπόν με την Focus Taiwan αυτή η συσκευή θα ονομάζεται Μ7 με την εταιρία να έχει μεγάλες προσδοκίες από αυτή, έχοντας σύμφωνα με πληροφορίες παραγγείλει εξαρτήματα αρκετά για την κατασκευή 4-5 εκατομμυρίων M7. Οι πληροφορίες για τα specs του είναι ελάχιστες, ωστόσο το πιθανότερο είναι να έρχεται με τετραπύρηνο επεξεργαστή από την Qualcomm, οθόνη 1080p των 5 ιντσών (τεχνολογίας LCD3) και κάμερα των 13MP.

Η κυκλοφορία του εκτιμάται πως θα γίνει 1-2 μήνες πριν από αυτή του Galaxy S4 που περιμένουμε στο δεύτερο τρίμηνο του έτους.


Σχόλια