Loading...

Κάποια από τα καλύτερα Linux Εκπαιδευτικά Παιχνίδια για παιδιά!

  • Άρθρο του Unknown
  • at 12/15/2012 -

Αρκετά λογισμικά προσφέραμε σε σας τους «μεγάλους»!
Δε νομίζετε; Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά, καθώς αυτό έχει ήδη γίνει και στο παρελθόν και μάλιστα πολύ αναλυτικά. Στο παρόν άρθρο όμως, θα προσπαθήσουμε να συγκεντρώσουμε κάποια εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά, ώστε να τα εντάξουμε σε μελλοντικό άρθρο, σχετικά με την εκπαίδευση, μαζί με τα υπόλοιπα.
Βέβαια ψάχνοντας στο osarena σχετικά θα βρείτε ακόμα περισσότερο υλικό υλικό που αφορά λογισμικό για παιδιά. Από παιχνίδια, εφαρμογές, ειδικα σχεδιασμένες διανομές, μέχρι και σουίτα γραφείου που απευθύνεται σε παιδιά.

Ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε και με τα παιδιά σας!
Το άρθρο αυτό, λοιπόν, είναι αφιερωμένο στα παιδιά αλλά και σε όποιον… αισθάνεται παιδί!
Τα Εκπαιδευτικά Παιχνίδια είναι παιχνίδια που έχουν σχεδιαστεί για να διδάξουν στους ανθρώπους, συνήθως στα παιδιά, ένα συγκεκριμένο θέμα ή να τους βοηθήσουν να μάθουν μια δεξιότητα καθώς παίζουν.
Αυτό το είδος του λογισμικού είναι γνωστό και ως παιχνίδια edutainment, επειδή συνδυάζουν την εκπαίδευση και την ψυχαγωγία.
Αυτός ο τύπος λογισμικού ενισχύει την «κανονική» διαδικασία μάθησης, είτε βοηθώντας το άτομο να απορροφήσει νέες πληροφορίες είτε ως στήριξη για την ανάκληση πληροφοριών που έχουν ήδη μάθει.
Τα εκπαιδευτικά προγράμματα, ιδιαίτερα εκείνα για τους νεότερους μαθητές, συχνά έχουν σχεδιαστεί με την ιδέα του «να μάθουν μέσα από το παιχνίδι». Πολλά παιδιά βαριούνται εύκολα, και είναι πολύ πιο πιθανό να είναι προσεκτικά σε περίπτωση που διαπιστώσουν ότι το έργο ή η δραστηριότητα είναι ευχάριστη.
Το Linux έχει πολλά χαρακτηριστικά που το καθιστούν μια ιδανική πλατφόρμα για να τρέξει εκπαιδευτικά παιχνίδια. Αυτός ο τύπος λογισμικού συνήθως τρέχει πολύ καλά και σε παλαιότερες εκδόσεις.
Δεν έχει και πολύ νόημα για ένα δημοτικό σχολείο να αγοράσει state-of-the-art (τελευταία λέξη της τεχνολογίας) υπολογιστές, ώστε το λειτουργικό σύστημα (π.χ. Vista) να λειτουργεί με μια λογική ταχύτητα, όταν το ίδιο το εκπαιδευτικό λογισμικό είναι πολύ λιγότερο απαιτητικό.
Επιπλέον, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των διανομών Linux είναι διαθέσιμες για να τις κατεβάσετε χωρίς κόστος, οι γονείς και τα σχολεία έχουν περισσότερους λόγους να παρέχουν μια πλήρη σειρά υλικών λογισμικού και μάθησης στους μαθητές, ακόμη και σε αυτές τις περιόδους ύφεσης.
Έχουμε συντάξει έναν κατάλογο από 9 υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικά παιχνίδια Linux / σουίτες που όλα έχουν το πλεονέκτημα πως μπορείτε ελεύθερα να τα παίξετε.
Η επιλογή, κατά κύριο λόγο, απευθύνεται σε νεανικό κοινό. Ωστόσο, το λογισμικό προσφέρει μια ευρεία ποικιλία μαθησιακών εμπειριών.

Αρκετά, αν όχι όλα θα τα βρείτε και στους διαχειριστές πακέτων των διανομών σας (Κέντρο Λογισμικού, Synaptic, Software Manager, Yum, Yast, κλπ).
Επίσης εκτός του Linux, είναι διαθέσιμα και για Windows μα και OSX (κάποια εξ’ αυτών). Αν και όλα σχεδόν, έχουν αναφερθεί στο παρελθόν στο osarena, δεν μπόρεσα να εντοπίσω από παντού τα ακριβή αρθρα παρουσίασης τους, μα τα αναφορικά με αυτά. Όπου τα εντόπισα, δίνω και το link της παρουσίασης τους:

GCompris

Το GCompris είναι ένα εκπαιδευτικό λογισμικό σουίτα που αποτελείται από πολυάριθμες δραστηριότητες για παιδιά ηλικίας 2 έως 10 ετών.
Σκοπός του είναι να γίνει ένα είδος ενιαίας διεπαφής για ενσωμάτωση περισσότερων εκπαιδευτικών παιχνιδιών.
Προσφέρει δραστηριότητες αφιερωμένες στα μικρά παιδιά, όπως το να εξοικειωθούν και να μάθουν να χειρίζονται το ποντίκι και το πληκτρολόγιο.
Διδάσκει τα γράμματα, τους αριθμούς, τις λέξεις, τη βασική εκπαίδευση στην άλγεβρα, την ανάγνωση του χρόνου σε ένα αναλογικό ρολόι, το σχέδιο του διανύσματος, την επιστήμη, τη γεωγραφία και πολλά άλλα.
Το GCompris έχει περισσότερες από 100 δραστηριότητες που σχετίζονται με:
Ανακάλυψη υπολογιστών: πληκτρολόγιο, ποντίκι, διαφορετικές κινήσεις του ποντικιού
Άλγεβρα: μνήμη πίνακα, αρίθμηση, πίνακα διπλής εισόδου, καθρέφτη εικόνων
Επιστήμη: ο κύκλος του νερού, το υποβρύχιο, ηλεκτρικές προσομοιώσεις
Γεωγραφία: βάλτε τη χώρα στο χάρτη
Παιχνίδια: σκάκι, μνήμη, connect 4, oware, sudoku
Εξάσκηση ανάγνωσης
Άλλα: μάθετε να λέτε την ώρα, παζλ διάσημων έργων ζωγραφικής, μάθετε να φτιάχνετε κινούμενα σχέδια

Childsplay

Η εφαρμογή Childsplay είναι μια σουίτα από εκπαιδευτικά παιχνίδια για τα μικρά παιδιά.
Είναι γραμμένη σε Python και χρησιμοποιεί τις βιβλιοθήκες SDL για να κάνει τη μάθηση να φαίνεται περισσότερο ως παιχνίδι –εν συγκρίσει με το gcompris, για παράδειγμα.
Ο στόχος είναι εκπαιδευτικός και ταυτόχρονα διασκεδαστικός.
Η εφαρμογή Childsplay προσφέρει ποικιλία από καθήκοντα και παιχνίδια που έχουν σχεδιαστεί για τους νεότερους μαθητές.
Τα περισσότερα από αυτά είναι προσανατολισμένα στην εκμάθηση είτε των μαθηματικών είτε της γλώσσας.
Έχει ένα σύστημα plugin, έτσι η σουίτα childsplay είναι ουσιαστικά ένα πλαίσιο όπου βάζετε όσες ενότητες παιχνιδιού σας αρέσει.
Η Childsplay έρχεται με μερικά παιχνίδια πρότυπο.
Υπάρχουν παιχνίδια που διδάσκουν γλώσσα, όπως το Pacman, που αν τρώει τα γράμματα στη σωστή σειρά, σχηματίζουμε μια σωστή λέξη.
Τα χαρακτηριστικά του γνωρίσματα περιλαμβάνουν:
Μνήμη -το κλασικό παιχνίδι της μνήμης
Επιστολές -βοηθά τα παιδιά να μάθουν τα γράμματά τους με κάποια πολύ βασική ορθογραφία
Αριθμοί -βάλτε το σωστό χειριστή μεταξύ δύο αριθμών
SoundNpic -ένα παιχνίδι για μικρά παιδιά, με εικόνες και ήχους
Packid -ένα παιχνίδι pacman, προσπαθήστε να πιάσετε τα γράμματα
Soundmemory -το κλασσικό παιχνίδι μνήμης, με ήχους
Fallingletters -πληκτρολογήστε τα γράμματα πριν φτάσουν στο έδαφος
Findsound -να ακούσετε έναν ήχο και να βρείτε την εικόνα που αντιστοιχεί στον ήχο
Findsound2 -ίδιο με το πιο πάνω το findsound, αλλά με αριθμούς και γράμματα
Pong -το κλασσικό παιχνίδι
Μπιλιάρδο -προσπαθήστε να βάλετε τις μπάλες σε ένα δοχείο
MultiTables -μάθετε τους πίνακες πολλαπλασιασμού
Puzzle -αναδημιουργήστε την εικόνα
LetterFlashcard -μάθηση του αλφάβητου, ακούγοντας τα λόγια και τα αρχικά των λέξεων

KDE-Edu

Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα του KDE ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2001. Ο στόχος του έργου είναι η ανάπτυξη του Ελεύθερου Εκπαιδευτικού Λογισμικού (GPL άδεια) εντός του περιβάλλοντος του KDE.
Το λογισμικό αυτό απευθύνεται κυρίως σε σχολεία, στους μαθητές αλλά και στους γονείς που βρίσκονται στο σπίτι, καθώς και σε ενήλικες πρόθυμους να επεκτείνουν τις γνώσεις τους.
Το KDE-Edu προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, από εφαρμογές εκμάθησης της γλώσσας, όπως είναι η Kanagram και η KWordQuiz εφαρμογή, μέχρι εφαρμογές εκμάθησης μαθηματικών, όπως η KAlgebra, η KBruch και η KTurtle, που εμπίπτουν στην κατηγορία Διάφορα Edutainment.
Η σουίτα Παιδείας KDE είναι μέρος μιας τυπικής εγκατάστασης του KDE 4.
Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα περιλαμβάνουν:
Γλώσσες
Επιστολή παιχνίδι Τάξης (Kanagram) – αναμιγνύει τα γράμματα μιας λέξης (δημιουργώντας έναν αναγραμματισμό), και θα πρέπει να μαντέψετε ποια είναι η λέξη.
Παιχνίδι Κρεμάλα (KHangMan) -το κλασσικό παιχνίδι – δήμιος. Το παιδί πρέπει να μαντέψει μια λέξη, γράμμα προς γράμμα. Σε κάθε miss (λάθος γράμμα που θα μαντέψει), η εικόνα ενός δήμιου εμφανίζεται. Μετά από 10 προσπάθειες, αν δεν έχετε μαντέψει τη σωστή λέξη, το παιχνίδι έχει τελειώσει και η απάντηση εμφανίζεται
Μάθετε το αλφάβητο (KLettres) -έχει ως στόχο να βοηθήσει να μάθετε το αλφάβητο και στη συνέχεια, να διαβάσετε μερικές συλλαβές σε διάφορες γλώσσες
Flash Card Trainer (KWordQuiz) -αντίστοιχο του προγράμματος flashcard, στο πιο γενικό του.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εκμάθηση λεξιλογίου και για πολλά άλλα θέματα
Προπονητής Λεξιλογίου (Parley) – ένα πρόγραμμα που έρχεται να σας βοηθήσει να απομνημονεύσετε καινούριες λέξεις
Άσκηση Κλασμάτων (KBruch) -ένα μικρό πρόγραμμα για να εξασκηθείτε με τον υπολογισμό των κλασμάτων
Διαδραστική Γεωμετρία (Kig) – ένα πρόγραμμα για την εξερεύνηση γεωμετρικών κατασκευών
Μαθηματική Plotter Λειτουργία (KmPlot)
Blinken (Blinken) – Κλασικό Ηλεκτρονικό παιχνίδι Simon (για παιδιά και ενήλικες με ειδικές ανάγκες) αλλά και για ηλικιωμένους
Εκπαιδευτής Γεωγραφίας (KGeography) -ένα πρόγραμμα εκμάθησης γεωγραφίας
Touch Typing Tutor (KTouch) – σας προσφέρει έναν εύκολο τρόπο για να μάθετε να πληκτρολογείτε γρήγορα και σωστά
Αστρονομία
Πλανητάριο Desktop (KStars) -ένα Desktop Πλανητάριο για το KDE. Παρέχει μια ακριβή γραφική προσομοίωση του νυχτερινού ουρανού, από οποιαδήποτε θέση στη Γη, σε οποιαδήποτε ημερομηνία και ώρα.
Desktop Globe -έναν εικονικό Παγκόσμιο άτλαντα (Globe), τον οποίον μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μάθετε περισσότερα αναφορικά με τη Γη: Μπορείτε να κάνετε ακόμα και ζουμ και να αναζητήσετε χώρους και δρόμους

Tuxmath

Το Tux, του Math Command (γνωστό ως Tuxmath) είναι ένα open source arcade-στυλ παιχνίδι βίντεο, για την εκμάθηση των μαθηματικών, που αρχικά δημιουργήθηκε για Linux.
Ο κύριος στόχος του είναι να καταστεί αποτελεσματικό και διασκεδαστικό!
Μπορείτε να παίξετε το ρόλο του Commander Tux, όπου ο ίδιος υπερασπίζεται τους φίλους του από μια επίθεση των μαθηματικών εξισώσεων.
Η αποστολή σας είναι να προστατεύσετε τον ιγκλού πιγκουίνο σας από τους “κομήτες” -που δεν είναι άλλοι, από τα μαθηματικά προβλήματα- που θα πέφτουν από τον ουρανό.
Από την έκδοση 1.7.0, το Tuxmath περιλαμβάνει επίσης μια εντελώς νέα δραστηριότητα παιχνιδιού, την “Factoroids”, η οποία δίνει πρακτική σε αριθμούς factoring και απλοποίηση κλασμάτων, καθώς και… ζάπινγκ πετρωμάτων που επιπλέουν μέσα στο χώρο.
Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα περιλαμβάνουν:
Υποστήριξη πολλαπλών χρηστών (χρήσιμο για τα σχολεία)
Σεμινάρια επί της οθόνης
Υψηλή βαθμολογία πίνακα
Multiplayer λειτουργία
Εντοπισμός σε διάφορες γλώσσες (Νορβηγικά-Nynorsk, Νορβηγικά-διάλεκτος Μπόκμαλ, Τσέχικα, Ολλανδικά και Γαλλικά)

Tux Typing

Το Tux Typing είναι ένα εκπαιδευτικό παιχνίδι πληκτρολόγησης, ένας παιδαγωγός με πρωταγωνιστή τον Tux, τον Linux πιγκουίνο.
Ο παίκτης καθοδηγεί τον Tux να τρώει τα ψάρια που πέφτουν από το πάνω μέρος της οθόνης. Κάθε ψάρι έχει ένα γράμμα πάνω του. Όταν οι παίκτης πιέζει το αντίστοιχο πλήκτρο, ο Tux θα φάει το ψάρι.
Το παιχνίδι προορίζεται για παιδιά και μεγάλους που μαθαίνουν να πληκτρολογούν.
Αν και δεν έχει υψηλότερα επίπεδα δυσκολίας, ακόμα και έμπειροι δακτυλογράφοι μπορούν να το βρουν προκλητικό.
Το Tux4Kids αναπτύσσει μία πλήρη, γραφική διεπαφή χρήστη που βασίζεται στη διαχείριση / διαμόρφωση του προγράμματος για Tux Typing, Tux Math, και Tux Paint.
Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα περιλαμβάνουν:
2 διαφορετικά παιχνίδια για την εξάσκηση σας:
Cascade Ψάρια – έλεγχος Tux καθώς ο ίδιος ψάχνει για τα ψάρια που θα φάει.
Πτώση Ψαριών από την κορυφή της οθόνης. Αυτά τα ψάρια έχουν γράμματα πάνω τους.
Δυστυχώς για τον Tux, κάθε φορά που θα φάει ένα ψάρι που έχει κάποιο γράμμα πάνω του, θα του κάνει κακό στο στομάχι και θα τον αρρωστήσει.
Γι αυτό είναι στο χέρι σας να βοηθήσετε τον Tux!
Ο Comet Zap ελέγχει τον Tux καθώς ο ίδιος υπερασπίζεται τις πόλεις από τους κομήτες
Ποικιλία επιπέδων δυσκολίας
Φράσεις και μαθήματα για το πού πρέπει να έχετε τοποθετημένα τα δάχτυλά σας

Omnitux

Το Omnitux είναι μια σειρά από εκπαιδευτικές δραστηριότητες που βασίζονται σε στοιχεία πολυμέσων (εικόνες, ήχους και κείμενο).
Το Omnitux παρέχει διάφορα είδη δραστηριοτήτων, συμπεριλαμβανομένων και των παζλ.
Οι Omnitux δραστηριότητες περιγράφονται σε σχετικώς απλά αρχεία XML. Ως εκ τούτου, και κάποιος χωρίς γνώσεις προγραμματισμού, μπορεί να «χτίσει» τις δικές του δραστηριότητες.

Dr. Geo

Το Dr. Geo είναι ένα διαδραστικό λογισμικό γεωμετρίας.
Αυτό το λογισμικό επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν γεωμετρικά σχήματα που μπορεί να αλλοιωθούν σε σχέση με τους γεωμετρικούς κανόνες.
Το πρόγραμμα αυτό είναι ιδιαιτέρως χρήσιμο για μαθητές όλων των βαθμίδων˙ από την πρωτοβάθμια μέχρι τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.
Το Δρ Geo είναι ένα παρατηρητήριο για να εξερευνήσετε τη γεωμετρία με διαδραστικό τρόπο, σε αντίθεση με το σχήμα που θα είχατε μπροστά σας αν επρόκειτο για ένα απλό φύλλο χαρτιού.
Η διασύνδεση είναι απλή αλλά αποτελεσματική για τους νεότερους χρήστες, μπορεί να χειριστεί διαφορετικές γλώσσες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε από εκπαιδευτικούς είτε από την επιστήμη της γεωμετρίας των υπολογιστών.
Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί από τους καθηγητές των μαθηματικών για να κάνουν κάποια παρουσίαση στην τάξη τους ή στην αίθουσα των υπολογιστών.
Επιπλέον, ο δάσκαλος μπορεί να μοιραστεί το Dr Geo με του μαθητές του.

Canta

Η εφαρμογή Canta είναι ένα παιχνίδι καραόκε (κάτι αντίστοιχο του SingStar). Τραγουδάτε τα τραγούδια και το παιχνίδι σας δείχνει εάν έχετε πατήσει στις σωστές νότες. Στο τέλος θα δείτε το επίπεδο των ικανοτήτων σας.
Ο στόχος του παιχνιδιού είναι, βέβαια, περισσότερο εκπαιδευτικός, έτσι ώστε να δείτε (αν περιλαμβάνεται στο τραγούδι) τις νότες που έχετε να τραγουδήσετε.
Αλλά φυσικά μπορείτε απλά, να διασκεδάσετε μ’ αυτό.
Το Canta μπορεί επομένως να χρησιμοποιηθεί μόνο για διασκέδαση ή και για να βελτιώσει τη γνώση της μουσικής του χρήστη.
Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματά του, περιλαμβάνουν:
Αναγνώριση φωνής Pitch
Δημιουργία θεμάτων ή προσαρμογή των τραγουδιών σε ένα 3D περιβάλλον

Piano Booster

Το Piano Booster είναι ελεύθερο, ανοιχτού κώδικα λογισμικό για τη διδασκαλία πιάνου MIDI που εμφανίζει τις μουσικές νότες και σας διδάσκει πώς να μάθετε να παίζετε πιάνο.
Έχετε υπόψην ότι παρέχει μαθήματα πιάνου τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διδασκαλία της θεωρίας της μουσικής και είναι χρήσιμο για την πρακτική εκμάθηση πιάνου αλλά και για την εκμάθηση της τεχνικής του να παίζεις πιάνο.
Το PianoBooster είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να παίζετε ταυτόχρονα με μια μουσική υπόκρουση και ταυτοχρόνως βοηθάει και στην εκμάθηση της βασικής σημειογραφίας στην ανάγνωσης μουσικής. Παίρνει στοιχεία από το Guitar Hero και μετατρέπει τη μουσική μάθηση σε ευχάριστο παιχνίδι.
Το PianoBooster έχει σχεδιαστεί για να παίζετε σε ένα midi πληκτρολόγιο πιάνου, με τις νότες κύλισης να εμφανίζονται στην οθόνη. Οι νότες που κάθε φορά πατάτε στο πληκτρολόγιο εμφανίζονται ως χρωματιστές γραμμές στο πεντάγραμμο, το χρώμα του οποίου εξαρτάται από το αν έχετε πατήσει τη σωστή ή λάθος νότα.
Ένας ήχος διαφορετικού μουσικού οργάνου ακούγεται την ώρα που παίζετε, ανάλογα με το αν παίζετε τις σωστές ή λάθος νότες. Το χαρακτηριστικό αυτό επιτρέπει επίσης το PianoBooster να χρησιμοποιείται με τυπωμένες παρτιτούρες ώστε να μπορείτε να ακούσετε εάν παίζετε τις σωστές νότες, ενώ την ίδια στιγμή να έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε το σκορ σας.
Η συνοδεία μουσικής (μουσική υπόκρουση) θα σας περιμένει να βρείτε και να παίξετε τις σωστές νότες στο κομμάτι.
Για να τρέξετε το PianoBooster θα χρειαστείτε κάποια αρχεία MIDI, κατά προτίμηση με το δεξί και αριστερό μέρος του πιάνο, στα κανάλια 4 και 3.

Color it by Numbers

Το Color it by Numbers είναι ένα εκπληκτικό πρόγραμμα Ανοιχτου Κώδικα για παιδιά.
Πρόκειται για μια σειρά βιβλίων όπου τα παιδιά αναπτύσσουν φαντασία και δημιουργικότητα τους.
Πρόκειται στην ουσία για ένα παιχνίδι αριθμών και χρωμάτων, όπου ο κάθε αριθμός αντιστοιχεί σ’ ένα χρώμα, όπου ο μικρός καλλιτέχνης καλείται να το αντιστοιχίσει στο παιδικό σχέδιο που έχει μπροστά του.
Τα παιδιά μαθαίνουν έτσι χρώματα και αριθμούς και παράλληλα εξοικειώνονται με τη χρήση του υπολογιστή.
Το πρόγραμμα είναι έτσι σχεδιασμένο που να μπορούν τα παιδιά αμέσως να το χρησιμοποιήσουν χωρίς να χρειάζεται επίβλεψη από κάποιον μεγάλο.


SpaceChem

To SpaceChem, είναι ένα δημοφιλέστατο παιχνιδι, για Linux, Windows και MacOSX, τ’ οποίο βασιζόμενο σε πραγματικές ασκήσεις χημείας, δοσμένα σαν παζλ που πρέπει να λύσει ο παίκτης, είναι ιδανικό και για εκπαιδευτικούς σκοπούς.
Πολύ καλή κίνηση και σαφώς είναι κάτι που θ’ αυξήσει το ενδιαφέρον των παιδιών, καθώς ο συνδυασμός παιχνιδι και μάθηση, είναι ένα ελκυστικό “πακέτο” γι’ αυτά.
Καθώς η ιστορία του παιχνιδιού έχει διαστημικό φόντο και ο ρόλος του παίκτη είναι ενός αρχιμηχανικού σ’ ένα πυρηνικό αντιδραστήρα όπου πρέπει να δημιουργησει διάφορες χημικές αποικίες που έχουν ανάγκη οι βιομηχανίες για παραγωγή προιόντων, καθως τα πράγματα έχουν αρχίσει πλέον να γίνονται δύσκολα στον κόσμο του SpaceChem.


pySioGame

Το pySioGame είναι ένα σύνολο των εκπαιδευτικών εφαρμογών και παιχνιδιών για τα παιδιά και όλα λειτουργούν μέσα από ένα και μόνο παράθυρο.
Περιλαμβάνει εκπαιδευτικά παιχνίδια και εφαρμογές, όπως μαθηματικά, ανάγνωση, γραφή, ζωγραφική και ασκήσεις μνήμης, για παιδιά ηλικίας 3 με 10 χρόνων.
Αν και βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, δουλεύει πολύ ικανοποιητικά και μπορεί μέσα από το παιχνίδι να απασχολήσει τα παιδιά, προσφέροντας τους πολύτιμες γνώσεις.


Σχόλια