Loading...

Η Αpple ετοιμάζει πρόταση για το Hollywood που δε μπορεί να πει όχι!

  • Άρθρο του Neumann
  • at 12/12/2012 -



Ο Tim Cook μιλώντας τη προηγούμενη εβδομάδα στο NBC για το θέμα της τηλεόρασης άφησε αναπάντητα ερωτήματα, παρόλα αυτά φαίνεται ότι το χόμπι της Apple πλέον έχει γίνει μια περιοχή με έντονο ενδιαφέρον για την Apple. O Steve Jobs, μέσω της βιογραφίας του, ανέφερε ξεκάθαρα ότι ήθελε να δημιουργήσει μια νέα εμπειρία χρήσης στο σαλόνι σας, ήθελε να ξαναδημιουργήσει την τηλεόραση απο την αρχή!


Ο CEO της Apple ξεκαθάρισε 2 γεγονότα στη συνεντευξή του : α) οι εταιρείες στον χώρο της τηλεόρασης "ανήκουν στο παρελθόν" και β) η Apple είναι το μέλλον στον χώρο.

Είναι γνωστό ότι οι οι εταιρείες περιεχομένου στην Αμερική δεν καλοβλέπουν την είσοδο της Apple στον χώρο της τηλεόρασης, θεωρούν ότι η Apple θα κάνει ότι έκανε και στην μουσική βιομηχανία με το iTunes. 
Από την άλλη η Apple θέλει να μπει στο παιχνίδι όσο το δυνατόν πιο ομαλά.

Για να γίνει κάτι τέτοιο, ο Tim Cook θα δράσει σαν ένας "νονός" (σαν την ταινία) της Sillicon Valley και να τους κάνει μια προσφορά που δεν θα μπορούν να πουν όχι.

Είναι ευκολο αυτο ?

Η απάντηση είναι ναι, αρκεί να αναλογιστεί κάποιος πως σαν αξία και ρευστότητα ξεπερνάει κατά πολύ τις : Walt Disney, Comcast, Time-Warner, Viacom, Sony κ.α.


Σχόλια

Αρθρογράφος

Άρθρο του Neumann

Gadget-ακιας με ιδιαίτερη προτίμηση στο κλειστό (?) τεχνολογικό οικοσύστημα της Apple...