Loading...

Το iPhone 5S θα έρθει με κάμερα 13 MPixels

  • Άρθρο του Unknown
  • at 1/26/2013 -

iPhone-5-Camera
Αναφορές σχετικά με το επόμενο iPhone, το οποίο πλέον όλοι εικάζουν ότι θα ονομάζεται iPhone 5S, έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Η τελευταία θέλει το νέο iPhone να διαθέτει κάμερα με αισθητήρα 13 MPixels τον οποίο η Apple θα προμηθεύετε από τηSony.
Αν υποθέσουμε λοιπόν ότι το νέο iPhone θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή τον ερχόμενο Ιούνιο, τότε οι φήμες μάλλον έχουν αργήσει. Καλώς τες μας και ας άργησαν.
Οι φήμες – αναφορές κατά άλλους – θέλουν το νέο iPhone να έχει κωδική ονομασία αυτή τη στιγμή N51 και Ν53, κάτι που προδίδει δύο διαφορετικά μοντέλα τα οποία εξελίσσονται παράλληλα. Εφόσον ισχύουν οι φήμες για το νέο αισθητήρα από τη Sony στα 13 MPixels, τότε το νέο iPhone 5S θα είναι σημαντικά βελτιωμένο στον τομέα της φωτογραφίας από το σημερινό iPhone 5. Σημειώστε ότι το iPhone 5 έρχεται βελτιωμένο στα σημεία συγκριτικά με το iPhone 4S που αντικατέστησε.
Άρα; Ήρθε η ώρα για σημαντική βελτίωση στο φωτογραφικό κομμάτι του νέου iPhone. Μείνετε συντονισμένοι θα ακούσουμε και θα δούμε πολλά μέχρι την κυκλοφορία του νέου iPhone 5S ή όπως αλλιώς θα ονομάζεται.


Σχόλια