Loading...

LG : Έρχονται ακόμη περισσότερες Nexus συσκευές;

  • Άρθρο του Unknown
  • at 1/08/2013 -


Την εμφάνιση της στη CES έκανε η LG, παρουσιάζοντας μας μια νέα και ιδιαίτερα σημαντική δυνατότητα για το Optimus VU 2, με την ονομασία «Panorama Note». Επιτρέπει λοιπόν στους χρήστες να δημιουργούν σκίτσα και σημειώσεις σε πλάτος 3:1 στην οθόνη του phablet, με σκοπό την πλήρη εκμετάλλευση των 5 ιντσών της οθόνης του. Πλέον, μετά κι από αυτή τη προσθήκη, γίνεται ακόμη πιο ανταγωνιστικό, ακόμη και για τον πιο κοντινό του αντίπαλο, το Samsung Galaxy Note. 

«Το "Panorama Note" είναι μια από τις πολλές ενδιαφέρουσες δυνατότητες που θα δείτε από την LG φέτος, σχετικά πάντα με τα κινητά μας. Οι UX δυνατότητες μας θα συνεργάζονται απόλυτα με τις συσκευές μας, με σκοπό να αναδείξουν περισσότερο τις δυνατότητες τους. Η μάχη των smartphone και των χαρακτηριστικών τους θα συνεχίσει μεν, αλλά εμείς θα είμαστε σε άλλο επίπεδο», δήλωσε ο πρόεδρος του τμήματος τηλεπικοινωνιών και πρόεδρος της εταιρίας Jong-Seok Park. Το σίγουρο πάντως είναι πως περιμένουμε πολλά ανάλογα στο κοντινό μέλλον από την LG. 

Μέσω δελτίο Τύπου τώρα, η LG «προανήγγειλε» μια νέα εποχή για αυτήν, με περισσότερες συσκευές που θα μπορέσουν να τις δώσουν αξιόλογα μερίδια αγοράς, «κόβοντας» παράλληλα μερίδια από την Apple, τη Samsung, αλλά και άλλες εταιρίες «ψηλά στη λίστα». Σύμφωνα με τον James Fishler λοιπόν, αντιπρόεδρο του τμήματος marketing στην LG, η εταιρία έψαχνε κάθε πιθανή οδό για να προσφέρει μια ικανή γκάμα κορυφαίων συσκευών για το 2013, με την οποία θα γίνει και πάλι ανταγωνιστική. Το μέρος που θα ξεκινήσει το «show» αυτό θα είναι η Mobile World Congress της Βαρκελώνης, στην οποία όπως αναφέρει και ο ίδιος «αλλά και σε όλη τη χρονιά, θα δείτε πολλές ικανές και "κορυφαίες" συσκευές, σε πολλά μεγέθη οθόνης». 

Οι ως τώρα φήμες θέλουν μια συσκευή με οθόνη full HD (ανάλυσης 1080p δηλαδή) αλλά και δυνατότητες NFC. Επίσης, φήμες το θέλουν να είναι διαθέσιμο αμέσως μετά την παρουσίαση του στη Βαρκελώνη, περιορίζοντας τις αναμονές μεταξύ παρουσιάσεων-διαθέσεων, με σκοπό να χτυπήσει τον ανταγωνισμό. 

Ενημέρωση [DJDB]: Μπορεί στην φετινή CES να μην είχαμε κάποια νέα παρουσίαση smartphone από την LG και η εταιρεία να προτίμησε να αναφέρει απλώς πως ετοιμάζει τα νέα της προϊόντα για «ντεμπούτο» στην επερχόμενη Mobile World Congress, αυτό δεν σημαίνει όμως πως δεν βγήκαν ειδήσεις από την συγκεκριμένη κατασκευάστρια, μιας και όπως μάθαμε από επίσημα «χείλη» το Nexus 4 ήταν απλώς η αρχή, καθώς φαίνεται πως ετοιμάζονται ακόμη περισσότερα «μέλη» της σειράς των Nexus από την LG και την Google.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο επί του τμήματος marketing της LG, James Fisher, το Nexus 4 είναι απλώς η πρώτη από πολλές συσκευές πάνω στις οποίες εργάστηκε η γνωστή κατασκευάστρια σε συνεργασία με την Google, υποδηλώνοντας με αυτόν τον τρόπο πως οι δύο εταιρείες ενδέχεται να ετοιμάζουν από κοινού κάποιο νέο smartphone ή κάποιου άλλου τύπου συσκευή.



Σχόλια