Loading...

O πρόεδρος της Acer υπερασπίζεται τα Windows 8

  • Άρθρο του Unknown
  • at 1/02/2013 -

Σύμφωνα με δηλώσεις του Jim Wong, Προέδρου της Acer, οι οποίες έγιναν στην γνωστή ιστοσελίδα Digitimes, τα νέα Windows 8 στην πραγματικότητα είναι ένα πολύ καλό λειτουργικό σύστημα, αλλά οι καταναλωτές χρειάζονται τον χρόνο τους για να προσαρμοστούν.

«Τα Windows 8 είναι ένα σημαντικό επίτευγμα για το έτος 2012, αλλά είναι επίσης ένα νέο λειτουργικό σύστημα το οποίο οι καταναλωτές πρέπει να κατανοήσουν στην χρήση και η διαδικασία αυτή θα εμποδίσει την πλατφόρμα να γίνει γρήγορα δημοφιλής» δήλωσε ο Wong, συμπληρώνοντας πως «πολλές ανησυχίες και επικρίσεις αρκετών σχετικά με τα Windows 8 είναι άδικες». 

Ο CEO της Acer τονίζει πως η Microsoft καινοτόμησε με το νέο της λειτουργικό σύστημα, καθώς τόλμησε και κατόρθωσε να συνδυάσει τις δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία αφής με την παραδοσιακή λειτουργικότητα ενός σύγχρονου Η/Υ. Αυτό που έχει παρατηρήσει τόσο ο ίδιο όσο και οι συνεργάτες τους και προκύπτει ως τελικό συμπέρασμα είναι πως «ο καταναλωτής, μετά την χρήση ενός προϊόντος με οθόνη αφής για περισσότερο από 20 λεπτά, θα θέλει να χρησιμοποιεί τα δάκτυλά του και να τα ακουμπά οποιαδήποτε οθόνη συναντά». 

Όλο αυτά έχουν πείσει τον Wong πως οι οθόνες αφής είναι μια μη αναστρέψιμη τάση που θα συμβάλλει ακόμη περισσότερο στις πωλήσεις των προϊόντων και χρειάζεται να παρέλθει ένα σεβαστό χρονικό διάστημα για να βρει μεγαλύτερη απήχηση στο ευρύ κοινό.



Σχόλια