Loading...

To τηλέφωνο του Facebook δεν έρχεται σύντομα

  • Άρθρο του Unknown
  • at 1/31/2013 -

Ο Mark Zuckerberg επίσημα κατέρριψε τις φήμες που κυκλοφορούσαν πως το Facebook εργαζόταν να αναπτύξει το δικό του κινητό τηλέφωνο. Φυσικά αυτές οι φήμες είναι πολύ δημοφιλείς σε όποιο ιστότοπο εμφανίζονται αλλά ο ιδρυτής του Facebook ισχυρίζεται πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί στο άμεσο μέλλον.

Μάλιστα στην πρόσφατη ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων του Facebook ο Mark Zuckerberg δήλωσε :"Δεν πρόκειται να κατασκευάσουμε τηλέφωνο. Δεν είναι η σωστή στρατηγική για εμάς να φτιάξουμε ένα ενσωματωμένο σύστημα...Ας πούμε πως πουλάμε 10 εκατομμύρια μονάδες- αυτό θα είναι το 1% των χρηστών μας. Ποιός νοιάζεται για αυτό?"

Νομίζετε πως είναι σωστή η ανάλυση του Zuckerberg ? Αλλά η εταιρία ήδη είναι στο χρηματιστήριο, και η τιμή της μετοχής της δέν εκτοξεύτηκε όπως αναμενόταν. Ίσως οι επενδυτές να πιστεύουν διαφορετικά , αλλά είναι αναντίρρητο πως το Facebook θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να κατασκευάσει το δικό της μηχάνημα από το μηδέν, χωρίς την βοήθεια και άλλων παικτών της αγοράς.



Σχόλια