Loading...

To Πρότυπο Του USB 3.0 Πρόκειται Να Αναβαθμιστεί Στα 10Gbps

  • Άρθρο του Unknown
  • at 1/07/2013 -

Μια πιο γρήγορη έκδοση του USB 3.0 είναι σε εξέλιξη, σύμφωνα με την Ομάδα Προώθησης του USB 3.0 στην CES. Αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τα μέσα του 2014, η ανάπτυξη της SuperSpeed USB αναβάθμισης θα προσθέσει ένα υψηλότερο ρυθμό μετάδοσης δεδομένων στην προδιαγραφή του USB 3.0, επιτρέποντας μέχρι και τον διπλασιασμό της απόδοσης των σημερινών USB 3.0 συνδέσεων.

Η νέα συμπληρωματική προδιαγραφή θα περιλαμβάνει νέο 10Gbps ρυθμό μετάδοσης δεδομένων, βελτιωμένη κωδικοποίηση δεδομένων για πιο αποτελεσματικές μεταφορές και βελτιωμένη ενεργειακή απόδοση. Επίσης, θα είναι συμβατό με τις υπάρχουσες 5Gbps αλλά και νέες 10Gbps συνδέσεις, και θα παραμείνει συμβατό με τις USB 2.0 συσκευές.

Ο Πρόεδρος της Ομάδας Προώθησης του USB 3.0 Brad Saunders υποστήριξε ότι ο “Διπλασιασμός του SuperSpped USB θα είναι ιδιαίτερα επωφελής για της νέες USB συνδέσεις και εφαρμογές αποθήκευσης”, ενώ οι εκπρόσωποι της Intel και Microsoft δήλωσαν ότι οι εταιρίες τους έχουν πλήρως δεσμευτεί στο συμπληρωματικό 10Gbps.

Η 10Gbps SuperSpeed USB αναβάθμιση αναμένεται να δοκιμαστεί από τη βιομηχανία το πρώτο τρίμηνο του 2013, ενώ περαιτέρω αναβαθμίσεις και μελλοντικά σχέδια θα παρέχονται μέσω του USB Φόρουμ Ανάπτυξης.



Σχόλια