Loading...

Google Glass, Τέλος του 2013 στα χέρια μας

  • Άρθρο του Unknown
  • at 2/25/2013 -


Από τη στιγμή που παρουσιάστηκε το project της Google με την ονομασία Google Glass ήταν θέμα συζήτησης σε blogs, κοινωνικά δίκτυα και sites τεχνολογίας. Στη θεωρία, το όλο project είναι, το λιγότερο, δελεαστικό. Ένα ζευγάρι φουτουριστικά γυαλιά τα οποία μπορούν να σου προβάλλουν πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο σχετικά με τα πάντα! Τον καιρό, αναζητήσεις στο Internet, οδηγίες για να φτάσεις στον προορισμό σου, ενώ αν το επιθυμείς μπορείς να τραβήξεις φωτογραφίες, βίντεο, να κάνεις chat και πολλά ακόμα. 

Και βέβαια όλα τα παραπάνω βρίσκονται "μπροστά στα μάτια σου" κυριολεκτικά. Το ερώτημα ήταν το "πότε" αυτά τα γυαλιά θα είναι διαθέσιμα στο ευρύ κοινό σαν κανονικό προϊόν, μιας που η υλοποίησή τους φαίνεται να είναι μια αρκετά πολύπλοκη διαδικασία.

Σύμφωνα με τον product director Steve Lee αυτό θα γίνει στο τέλος του 2013. Μπορεί να φαίνεται πολύ σύντομα όμως τελικά η ώρα που θα δούμε τους πρώτους ανθρώπους να κυκλοφορούν με αυτό το φουτουριστικό αξεσουάρ δεν είναι "δίπλα".

Μάλιστα, σύμφωνα με την Google, θα φροντίσουν να κάνουν συμφωνία με εταιρείες όπως η Ray Ban ούτως ώστε τα Google Glass να είναι περισσότερο προσσιτά και λιγότερο... "περίεργα". 

Και το καλύτερο; παρά τις πρώτες εκτιμήσεις, το προϊόν θα είναι πλήρως συμβατό με Android αλλά και με iOS συσκευές!


Σχόλια