Loading...

Έρευνα της Localytics δείχνει πως το όνομα Galaxy γίνεται συνώνυμο του Android!

  • Άρθρο του Unknown
  • at 2/09/2013 -

Το Android, ιδιαίτερα στη χώρα μας, έγινε περισσότερο γνωστό στην εποχή που το Desire της HTC γνώριζε μια μεγάλη επιτυχία και πολλοί τότε το συνέδεαν με το ίδιο το λειτουργικό. Από τότε όμως πολλά άλλαξαν και όπως δείχνει η τελευταία έρευνα της Localytics σήμερα τη θέση του Desire έχει πάρει η σειρά Galaxy της Samsung. Οι πωλήσεις για τους πρώτους μήνες του 2013 δείχνουν πως η σειρά είναι αρκετά δημοφιλής στους καταναλωτές ακόμη και στις οικονομικότερες συσκευές της όπως το Galaxy Y.

Το ίδιο παραδόξως συμβαίνει και στην αγορά των tablets όπου αυτά της Samsung τα πηγαίνουν πολύ καλά σε αντίθεση με ότι πολλοί θα πιστεύαμε. Για παράδειγμα το Galaxy Tab 2 7.0 χρησιμοποιείται από περισσότερους χρήστες ακόμη και από το Nexus 7 της Asus που σε γενικές γραμμές θεωρείται το πιο επιτυχημένο android tablet μετά το Kindle Fire.

Το αποτέλεσμα είναι ένα μεγάλο κομμάτι των καταναλωτών να ταυτίζουν το όνομα Galaxy με το ίδιο το Android! Την ίδια στιγμή , οι μεγαλύτεροι αντίπαλοι της Samsung όπως οι HTC, LG, Sony και Motorola μοιάζουν μάλλον αδύναμοι να μπορέσουν να αντιδράσουν προσφέροντας κάποιο android smartphone που πραγματικά θα αγαπήσει το κοινό.



Σχόλια