Loading...

Θα καθυστερήσει η κυκλοφορία της ταινίας JOBS με τον Asthon Kutcher

  • Άρθρο του Neumann
  • at 3/17/2013 -




Η ταινία για τη ζωή του Steve Jobs με πρωταγωνιστή τον Asthon Kutcher φαίνεται ότι θα καθυστερήσει να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες καθώς οι παραγωγοί ζητούν περισσότερο χρόνο για την προώθησή της.

Έτσι, το JOBS δεν θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Απριλίου αλλά κάποια στιγμή αργότερα σε ημερομηνία που δεν έχει αποφασιστεί ακόμα. Οι παρευρισκόμενοι στο φεστιβάλ Sundance είχαν την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά την ταινία με τα πρώτα reviews να είναι σχετικά θετικά.

Η ταινία καλύπτει την περίοδο 1971 – 2000, δηλαδή περίπου την ίδια περίοδο που κάλυπτε και το Pirates of Silicon Valley, και την «θητεία» του Steve Jobs σε Apple, Pixar και NeXT. Παραγωγός είναι ο Mark Hulme και εκτός από τον Ashton Kutcher στον πρωταγωνιστικό ρόλο συμμετέχουν, επίσης, οι Dermot Mulroney, Josh Gad, Lukas Haas, J.K. Simmons, και Matthew Modine.

Να σημειώσουμε ότι η ταινία JOBS δεν βασίζεται στην επίσημη βιογραφία που έγραψε ο Walter Isaacson. Μια δεύτερη ταινία είναι προγραμματισμένη και βασίζεται πάνω στο βιβλίο αυτό με τον Aaron Sorkin να έχει αναλάβει την τηλεοπτική του μεταφορά. Σύμφωνα με πληροφορίες η ταινία αυτή θα αποτελείται από τρεις 30-λεπτες σκηνές που θα διαδραματίζονται σε πραγματικό χρόνο.

Σχόλια

Αρθρογράφος

Άρθρο του Neumann

Gadget-ακιας με ιδιαίτερη προτίμηση στο κλειστό (?) τεχνολογικό οικοσύστημα της Apple...