Loading...

ΥMono, ανεβάστε το βίντεό σας στο YouTube χωρίς τη χρήση browser

  • Άρθρο του Unknown
  • at 5/21/2012 -



Από τον τίτλο της εφαρμογής θα καταλάβατε ότι πρόκειται για μία εφαρμογή που σας βοηθά να ανεβάσετε το βίντεο που θέλετε στο YouTube. Φυσικά, αυτό προϋποθέτει να έχετε λογαριασμό εκεί. Το YMono είναι γραμμένο σε Java και μπορεί να τρέξει σε όλες τις διανομές και τα λειτουργικά συστήματα. Δεν χρειάζεται εγκατάσταση, παρά μόνο να έχετε εγκατεστημένη την Java

Η τελευταία του δοκιμαστική έκδοση (prealpha), που δοκιμάσαμε και σας παρουσιάζουμε, προσφέρει όλες τις χρήσιμες ρυθμίσεις, ώστε να μη χρειαστεί να κάνετε σύνδεση από κάποιον browser για να ανεβάσετε το βίντεο που θέλετε. 

Στη χρήση του είναι αρκετά απλό. Με το άνοιγμα θα δείτε όλες τις διαθέσιμες ρυθμίσεις που μπορείτε να ορίσετε. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε την κατηγορία όπου θα ανεβάσετε το βίντεο. Φυσικά, μπορείτε να γράψετε το όνομα, μία περιγραφή και κάποιο tag για το βίντεο, καθώς και να ορίσετε αν θα είναι διαθέσιμο για προβολή από όλους (κοινόχρηστο) ή ιδιωτικό και αν θα επιτρέπονται τα σχόλια και η ψήφιση από άλλους χρήστες. 

Μάλιστα, αν έχετε ορίσει όλες τις ρυθμίσεις, μπορείτε να αποθηκεύσετε την εργασία και να συνεχίσετε όποια άλλη στιγμή θέλετε το ανέβασμα, φορτώνοντας απλώς το αρχείο ρυθμίσεων που θα έχετε εξαγάγει. Συνολικά, είναι μία ωραία εφαρμογή, αλλά θέλει δύο τρεις πινελιές στην εμφάνισή του, καθώς και μερικές ακόμα επιλογές.






Πηγή






Σχόλια