Loading...

8 μέρες έξω απο το κατάστημα της Apple για το iPhone 5

  • Άρθρο του Neumann
  • at 9/18/2012 -



Δεν καταφέρατε να κάνετε την παραγγελία σας την προηγούμενη εβδομάδα και επιθυμείτε ακόμη να προμηθευτείτε την συσκευή την πρώτη ημέρα της διάθεσης της ?? σας έχουμε πολύ καλά νέα.

Τα ευχάριστα νέα είναι πως η Apple και άλλοι αντιπρόσωποι θα ξεκινήσουν να προσφέρουν την συσκευή την Παρασκευή στις 8 μμ. Τα κακά όμως νέα είναι πως μερικοί έχουν ήδη στηθεί στην ουρά για να προμηθευτούν την συσκευη (!)

Το Fortune αναφέρει πως έχει δημιουργηθεί ουρά για το iPhone 5 έξω από το κατάστημα της Apple στην Πέμπτη λεωφόρο, της Νέας Υόρκης. Ο κόσμος ξεκίνησε να μαζεύετε την προηγούμενη Πέμπτη.

Εως τώρα βρίσκονται ήδη οχτώ ημέρες έξω από το κατάστημα και περιμένουν την επίσημη διάθεση της συσκευής. Σας φαίνεται ακραίο? Όμως πρέπει να ξέρετε ότι όλος αυτός ο κόσμος ελπίζει να πάρει κάτι παραπάνω από μια συσκευή. Από τους εφτά ανθρώπους με τους οποίους μίλησε το Fortune οι έξι βρίσκονταν εκεί για λόγους διαφήμισης.

Κανά δυο τύποι μάλιστα ήλπιζαν να λάβουν τέτοια δημοσιότητα ούτως ώστε να επωφεληθούν για προσωπικούς λόγους. Υπάρχουν επίσης και μουσικοί. Υπάρχουν ακόμη και άνθρωποι οι οποίοι ελπίζουν να πουλήσουν κάτι δικό τους ή ακόμη και ένα iPhone 5 σε ανθρώπους με λιγότερη υπομονή.

Η αναμονή στην ουρά για την προμήθεια των νέων προϊόντων της Apple έχει μετατραπεί σε κλισέ τα τελευταία χρόνια. Τόσο πολύ που η Samsung χρησιμοποιεί το γεγονός σε διαφημιστικά σποτ για την προώθηση των προϊόντων της.

Σχόλια

Αρθρογράφος

Άρθρο του Neumann

Gadget-ακιας με ιδιαίτερη προτίμηση στο κλειστό (?) τεχνολογικό οικοσύστημα της Apple...