Loading...

iPhone 5 : έμειναν έκπληκτοι στην Apple με την ανταπόκριση του κόσμου

  • Άρθρο του Neumann
  • at 9/15/2012 -



Η αποστολή των προπαραγγελιών για το iPhone 5 υπολογίζεται να ξεκινήσει σε 2-3 εβδομάδες περίπου, και αυτό μόλις λίγες ώρες μετά την επίσημη διάθεση της συσκευής.

Η Apple υπολόγιζε πως το μέγεθος των παραγγελιών θα ήταν αντίστοιχο με της προηγούμενης συσκευής (iPhone 4S) και έτσι προγραμμάτισε τα αποθέματα της σύμφωνα με αυτό το νούμερο.

Το γεγονός αυτό δεν μας προκαλεί έκπληξη αφού οι πωλήσεις του iPhone 4S, τις πρώτες ημέρες διάθεσης του σημείωσαν νούμερο ρεκόρ στην ιστορία του iPhone.

Μπορεί τα ακριβή νούμερα των παραγγελιών να μην δημοσιεύθηκαν ποτέ, παρόλα αυτά η Apple δηλώνει μεγάλη έκπληξη από το πόσο καλά έχουν πάει οι πωλήσεις του iPhone 5 μέχρι τώρα.

Οι online προπαραγγελίες για το iPhone 5 σε Apple, AT&T, Verizon και Sprint δείχνουν χρόνο παράδοσης τις δυο εβδομάδες μέχρι τώρα.

Πολλοί πελάτες της εταιρείας που έκαναν τις παραγγελίες τους χθες ακόμη περιμένουν την επιβεβαίωση από την Apple. Είναι φανερό πως το νούμερο των παραγγελιών είναι μεγάλο και για αυτό τον λόγο χρειάζεται πολύς χρόνος για την επεξεργασία όλων αυτών από την Apple και τους παρόχους.



Οι επίσημες δηλώσεις της Apple στο The Loop:

“Pre-orders for iPhone 5 have been incredible,” said Apple spokeswoman, Natalie Kerris. “We’ve been completely blown away by the customer response.”

Το iPhone 4S πούλησε πάνω από 1εκ συσκευές τις πρώτες 24 ώρες των προπαραγγελιών. Πόσο μπορεί να αυξήθηκε αυτο το νούμερο τώρα ?  Η Apple θα ανακοινώσει το νούμερο των παραγγελιών μέσα στις επόμενες ημέρες.


Σχόλια

Αρθρογράφος

Άρθρο του Neumann

Gadget-ακιας με ιδιαίτερη προτίμηση στο κλειστό (?) τεχνολογικό οικοσύστημα της Apple...