Loading...

H Apple Πληρώνει 21 Εκατομμύρια Για Το Σχέδιο Του Ρολογιού Που Χρησιμοποιεί Στο IPad

  • Άρθρο του Unknown
  • at 11/11/2012 -

H Apple θα πληρώσει την Ελβετική κρατική Σιδηρομική εταιρία 21 εκατομμύρια δολάρια για να χρησιμοποιήσει το σχέδιο του ρολογιού της στην εφαρμογή ρολογιού στο νέο iOS 6 για το iPad. Η Αpple ξεκίνησε την νέα εφαρμογή ρολογιού για το iPad τον Σεπτέμβριο του 2012, πάνω από δύο χρόνια μετά αφότου το αρχικό iPad είχε κάποιου είδους ρολόι. και αρχικά το χρησιμοποίησε χωρίς άδεια να χρησιμοποιήσει τον διάσημο σχέδιο.

Τελικά η Apple συμφώνησε τον Οκτώβριο να πληρώσει το μεγάλο ποσό για να μπορεί να συνεχίσει να χρησιμοποιεί την όψη του Ελβετικού ρολογιού στα iPad και iPhone.

H Apple μοιάζει να προτιμά συχνά να πληρώνει για συγχώρεση παρά να ζητάει την άδεια, και αυτό είναι το τελευταίο παράδειγμα. Είναι ένα όμορφο ρολόι, είναι μια ωραία εφαρμογή, οι Ελβετικοί σιδηρόδρομοι πήρα τα χρήματα τους, έχουμε την λειτουργία , όλα τελείωσαν καλά.

Δείτε στην παρακάτω εικόνα στο αριστερό μέρος το ρολόι που χρησιμοποιεί η Apple στο iPad και στο δεξιό το σχέδιο του ρολογιού που έχει τα δικαιώματα ο Ελβετικός σιδηρόδρομος.



Σχόλια