Loading...

Device Doctor : Ενημερώστε τους Drivers των συσκευών σας

  • Άρθρο του Unknown
  • at 4/30/2012 -

Η εγκατάσταση των τελευταίων εκδόσεων των drivers του υπολογιστή μας, είναι πολύ σημαντική για την απόδοση του συστήματός μας. Οι περισσότερες εφαρμογές που το κάνουν αυτό, δεν είναι δωρεάν. Η εφαρμογή Device Doctor είναι δωρεάν και θα αναβαθμίσει τους drivers του υπολογιστή μας.
Το Device Doctor διατίθεται σε δύο τύπους, την κανονική έκδοση η οποία πρέπει να εγκατασταθεί στον υπολογιστή και η φορητή έκδοση την οποία μπορούμε να την γράψουμε σε ένα USB Flash drive και να το τρέξουμε οπουδήποτε.
Η χρήση του Device Doctor είναι εξαιρετικά απλή. Μόλις το εγκαταστήσουμε κάνουμε κλίκ στο κουμπί Begin Scan.

device_doctor1
To Device Doctor θα σαρώσει όλες τις συσκευές, και θα μας ενημερώσει ποιές συσκευές πρέπει να ενημερωθούν με ένα κουμπί δίπλα στην καθεμία, από όπου μπορούμε να κατεβάσουμε τους ενημερωμένους drivers.
device_doctor2
Αφού επιλέξουμε ποια συσκευή θέλουμε να ενημερώσουμε, θα μεταφερθούμε σε μία σελίδα όπου μπορούμε να κατεβάσουμε τους drivers και να τους εγκαταστήσουμε.
device_doctor3
Υπάρχει μια περίπτωση, επειδή η εφαρμογή είναι ακόμη πολύ καινούρια, να μην μας εμφανίσει σωστούς drivers. Σε αυτή την περίπτωση, καλό θα είναι να αναφέρουμε το λάθος ώστε να βοηθήσουμε αυτή την προσπάθεια -η οποία είναι δωρεάν- να γίνει καλύτερη.
device_doctor4
Πρίν εγκαταστήσετε του drivers ακολουθήστε αυτούς τους οδηγούς.
Αφού κατεβάσετε τους drivers, ξεκινάτε την εγκατάσταση.
device_doctor5





Σχόλια