Loading...

Η Apple θέλει να αποκλείσει την κυκλοφορία του Samsung Galaxy Tab 10.1 στην Αμερική

  • Άρθρο του Neumann
  • at 5/20/2012 -
Η Apple κατέθεσε την απαγόρευση της κυκλοφορίας του Samsung Galaxy Tab 10.1 στις ΗΠΑ, στο Court of Appeals for the Federal Circuit (CAFC),  το οποίο έχει πάρει την μεριά της Apple στο θέμα ποια tablets παραβιάζουν το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σχεδιασμού του iPad.
Το αίτημα αυτό κατατέθηκε μόλις τρεις ημέρες πριν βρεθούν οι δυο μεγάλες εταιρίες να συζητήσουν μεταξύ τους για τις μηνύσεις που κάνουν συνεχώς η μια στην άλλη.

Η κίνηση αυτή της Apple έχει μεγάλες πιθανότητες να πετύχει. Όταν και αν το καταφέρει, θα υπάρξει επίσημη απαγόρευση για τρεις κορυφαίους κατασκευαστές Android συσκευών. Επίσης την Παρασκευή η ITC διέταξε την απαγόρευση εισαγωγών στην Αμερική συσκευές της Motorola που χρησιμοποιούν Android λειτουργικό και πριν λίγες ήμερες είχαμε την απαγόρευση δυο HTC συσκευών.

Η Apple σκοπεύει να δώσει στην Samsung διορία μέχρι τις 25 Μαΐου για να δώσει την απάντηση της. Οι δυο εταιρίες θα συναντηθούν ποιο μπροστά μήπως και διευθετήσουν το θέμα μέσα από κάποια συνομιλία, αλλά ελάχιστα αναμένονται να προέλθουν από αυτό.



Πηγή

Σχόλια

Αρθρογράφος

Άρθρο του Neumann

Gadget-ακιας με ιδιαίτερη προτίμηση στο κλειστό (?) τεχνολογικό οικοσύστημα της Apple...