Loading...

FOSSCOMM 2012

  • Άρθρο του Unknown
  • at 5/04/2012 -


Όπως ήδη ξέρουμε η φετινή Fosscomm, θα διεξαχθεί στο ΤΕΙ Σερρών.

Ήταν προγραμματισμένη για 5 και 6 Μαΐου, μα λόγω της διεξαγωγής των εκλογών την Κυριακή 6 Μαΐου, η διεξαγωγή μετακινήθηκε για ένα Σαββατοκύριακο αργότερα, δηλαδή: 12 και 13 Μαΐου.
Ανακοινώθηκε και το πρόγραμμα, το οποίο υπέστη κάποιες διορθώσεις και ακόμα μπορείτε να κατεβάσετε και την αφίσα για την προώθηση του συνεδρίου.
-Έτσι, σύμφωνα με ανακοίνωση της ομάδας διοργάνωσης:

Όσοι δεν πρόλαβαν να στείλουν τις διευθύνσεις τους για να παραλάβουν αφίσες προτείνουμε να κατεβάσουν και να εκτυπώσουν οι ίδιοι μερικές και να τις κολλήσουν όπου επιθυμούν.
Επίσης μετά από κάποιες προτάσεις και παρατηρήσεις το πρόγραμμα διαμορφώθηκε με μερικές νέες μικρές αλλαγές στην τελική του μορφή. Σε αυτή την έκδοση περιλαμβάνονται τα ονόματα των ομιλητών. Προσπαθήσαμε πάρα πολύ να ικανοποιήσουμε κάθε παράκληση που είχαμε και να τους βολέψουμε όλους, αλλά αυτό δεν ήταν πάντοτε δυνατό. Γι’ αυτό ζητάμε την κατανόηση σας πάνω σε αυτό το θέμα.
Σκοπός του συνεδρίου είναι η γνωριμία μεταξύ των κοινοτήτων, των συλλόγων και των ομάδων ερευνητικών και αναπτυξιακών που ασχολούνται με το Ελεύθερο Λογισμικό τόσο στη χώρα μας όσο σε διεθνές επίπεδο, η παρουσίαση των τεχνολογικών εξελίξεων στο χώρο, η παρουσίαση καινοτόμων ιδεών, η συλλογή προτάσεων για την προώθηση και την προβολή του Ελεύθερου Λογισμικού/Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα και η αποκόμιση γνώσεων μέσω των παρουσιάσεων και των workshops.
Απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται για το Ελεύθερο Λογισμικό/Λογισμικό Ανοιχτού Κώδικα, ανεξάρτητα από το επίπεδο γνώσεων που διαθέτουν στην χρήση λογισμικών και υπολογιστών.




Σχόλια