Loading...

Η γραμμή παραγωγής είναι «λίγη» για τα νέα MacBook Pro

  • Άρθρο του Unknown
  • at 5/29/2012 -

Τα Κινέζικα εργοστάσια όπως εκείνα της Foxconn εργάζονται στο 100% των δυνατοτήτων τους και επειδή δεν προλαβαίνουν τις παραγγελίες της Apple είναι έτοιμα να δώσουν σε τρίτους κατασκευαστές μέρος των παραγγελιών.

Όλο αυτό τον … εργασιακό πανικό φαίνεται πως έχει προκαλέσει η ανανεωμένη σειρά MacBook Pro της Apple, την οποία περιμένουμε με ανοιχτές αγκαλιές, μάλλον τον ερχόμενο μήνα. Οι φήμες θέλουν τα νέα MacBook Pro να είναι κατασκευασμένα από νέα υλικά, συγκριτικά με τα τρέχοντα μοντέλα. Επιπλέον αλλαγμένο θα είναι και το design τους όπως όλα δείχνουν μιας και η Apple φέρεται να έχει «ξεφορτωθεί» για τα καλά το οπτικό drive. Ήρθε λοιπόν και ο θάνατος των CD και DVD για την Apple.



Τα παραπάνω νέα έρχονται από το Digitimes στην Κίνα και αναφέρουν βέβαια ότι ο πυρετός της παραγωγής είναι τόσο μεγάλος που μάλλον θα δούμε τα νέα MacBook Pro στο φετινόWWDC. Επιπλέον με βάση τα τρέχοντα νούμερα των πωλήσεων παγκοσμίως – μην υπολογίζεται τη χώρα μας – οι τάσεις είναι αυξητικές σε ποσοστά που φτάνουν το 30-50% συγκριτικά με το 2012. Όπως αντιλαμβάνεστε η Apple θέλει να είναι έτοιμη για κάθε ενδεχόμενο και για αυτό οι μεγάλες παραγγελίες στα Κινέζικα εργοστάσια.



Σχόλια