Loading...

Nexus 10 tablet από τη Samsung με καλύτερη οθόνη από το iPad (;)

  • Άρθρο του Unknown
  • at 10/09/2012 -



Το iPad κυριαρχεί την αγορά των tablet από την στιγμή της παρουσίασης το πρώτου μοντέλου το 2010. Στην αρχή το κοροϊδεύαμε ως ένα μεγάλο iPod Touch και μετά από λίγο βρεθήκαμε να περιμένουν στην ουρά για την αγορά του. Κάτι που ποτέ δεν έγινε για τα Android tablets, για διάφορους λόγους.

Φαίνεται πως η Google και η Samsung θέλουν να τα βάλουν με το iPad, μιας και οι τελευταίες αναφορές μιλούν για εκ νέου συνεργασία των 2, από την οποία θα προκύψει ένα 10άρι tablet το οποίο θα κοιτάει στα μάτια την συσκευή της Apple. 

Ειδικότερα, οι δύο εταιρείες θέλουν να δημιουργήσουν ένα tablet με pixel density μεγαλύτερο από το ήδη υπάρχον του iPad. Το γεγονός αυτό, δείχνει προς μία τεράστια ανάλυση (2560×1600) της οποίας το PPI θα φτάνει το 299, την ώρα που το iPad έχει “μόνο” 264.

Μακάρι να πάει καλά αυτό το νέο εγχείρημα, μακάρι, επίσης, να πρόκειται για ένα Nexus Tablet, το οποίο θα παίρνει άμεσα τα τελευταία updates και θα έχει την ωραία αίσθηση του Stock Android, αλλά και την λειτουργία πολλαπλών χρηστών, την οποία έχουμε δει σε παλαιότερες διαρροές.

Παράλληλα, ο Shim δήλωσε ότι η Google θα παρουσιάσει νέο tablet το Δεκέμβριο που θα πωλείται σε τιμή $99, χωρίς να αποκαλύψει τίποτα σχετικά με τα χαρακτηριστικά του.

Περιμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες μέσα στις επόμενες ημέρες.




Σχόλια