Loading...

Mountain Lion: Offline Reading List στο Safari και φωνητική υπαγόρευση τύπου Siri

  • Άρθρο του Neumann
  • at 5/25/2012 -


Μετά τη δυνατότητα αυτόματων λήψεων για εφαρμογές του Mac App Store που έφερε η τελευταία αναβάθμιση στο Developer Preview του OS X Mountain Lion, η αναζήτηση για νέα χαρακτηριστικά και λειτουργίες στο επερχόμενο λειτουργικό σύστημα συνεχίζεται.

Μία νέα πολύ ενδιαφέρουσα λειτουργία που επεσήμανε η ιστοσελίδα ‘Gear Live’ έχει να κάνει με τη δυνατότητα offline ανάγνωσης των αποθηκευμένων bookmarks στη Reading List του Safari.
Όπως μπορείτε να διακρίνετε στην παραπάνω εικόνα, μήνυμα σφάλματος ενημερώνει το χρήστη ότι δεν μπορεί να επισκεφτεί τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα επειδή ο υπολογιστής του δεν είναι συνδεδεμένος στο Internet, αλλά μπορεί να δει τη Reading List του.
Dictation Shortcut
Στο μεταξύ, ένα δεύτερο δημοσίευμα φέρνει στο φως μια νέα συντόμευση πληκτρολογίου (Cmd-Cmd ) συνοδευόμενη από τη λέξη “dictation” που υποδεικνύει την ύπαρξη δυνατότητων φωνητικής υπαγόρευσης τύπου Siri στο Mountain Lion.
Περισσότερες λεπτομέρειες για το επόμενης γενιάς λειτουργικό σύστημα θα αποκαλυφθούν στο Worldwide Developers Conference που θα διεξαχθεί τον επόμενο μήνα στο San Fransisco.

Σχόλια

Αρθρογράφος

Άρθρο του Neumann

Gadget-ακιας με ιδιαίτερη προτίμηση στο κλειστό (?) τεχνολογικό οικοσύστημα της Apple...