Loading...

Τελικά ο S4 έχει ίδιες επιδόσεις με τον Tegra 3..;

  • Άρθρο του Unknown
  • at 5/03/2012 -

Πολύς ντόρος γίνεται τελευταία σχετικά με τις επιδόσεις των επεξεργαστών νέας γενιάς όπως οι Snapdragon S4 της Qualcomm και Nvidia Tegra 3.

Κάποιοι υποστήριζαν ότι οι επιδόσεις των δύο αυτών CPU's είναι παρόμοιες παρά το γεγονός ότι ο S4 έχει δυο πυρήνες έναντι των τεσσάρων του Tegra 3.
Τώρα που κυκλοφόρησε το HTC One X σε έκδοση με S4 για το δίκτυο της AT&T έχουμε τις πρώτες μεταξύ τους συγκριτικές μετρήσεις, οι οποίες είναι άκρως αποκαλυπτικές.
Είναι αλήθεια ότι ο dual core S4 τα πηγαίνει πάρα πολύ καλά στον τομέα των επιδόσεων, αλλά δεν είναι αλήθεια ότι έχει παρόμοιες επιδόσεις με αυτές του Tegra 3.
Το τετραπύρηνο θηρίο της Nvidia συνεχίζει να αποτελεί την μόνη επιλογή όσον αναφορά τις επιδόσεις, κάτι που όπως φαίνεται μόνον ο νέος επεξεργαστής της Samsung θα μπορέσει να αλλάξει.
Σε όλα τα benchmarks ο Tegra 3 βρίσκεται μπροστά, ενώ η διαφορά μικραίνει μόνον στις μετρήσεις αυτονομίας της μπαταρίας με συνεχόμενη αναπαραγωγή βίντεο στον MX Player. 
Στις μετρήσεις παρακάτω υπάρχει και το Samsung Galaxy Nexus με τον TI OMAP 4460 για να έχετε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για τις διαφορές στις επιδόσεις.






Σχόλια