Loading...

untethered jailbreak για iOS 5.1 στο iPhone 4

  • Άρθρο του Unknown
  • at 5/05/2012 -


Καλά τα νέα για όσους έχουν στην κατοχή τους iPhone 4 στα οποίο έτρεχαν μια παλαιότερη έκδοση του iOS ή απλώς είχαν βαρεθεί να μπλέκουν διαρκώς με την διαδικασία του jailbreak κάθε φορά που το ξεχνούσαν και έσβηνε κατά λάθος. 

Ένα από τα πιο γνωστά μέλη στην κοινότητα του jailbreak, pod2g, μέσω του λογαριασμού που διαθέτει στο Twitter, μας πληροφορεί ότι πέτυχε το untethered jailbreak στο iOS 5.1 στο μοντέλο iPhone4. Πρακτικά τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Ότι θα εξασφαλιστεί περισσότερος χώρος στη μνήμη της συσκευής σας για άλλες διεργασίες. Επομένως, εντός των επόμενων ημερών θα πρέπει να αναμένουμε ένα νέο update από το redsn0w. Η αλήθεια είναι πως θα χρειαστεί να περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι να κυκλοφορήσει το τελικό εργαλείο, αλλά μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πως έχει ήδη γίνει μεγάλη πρόοδος στο θέμα αυτό και όλα πλέον είναι εφικτά για να υλοποιηθεί αυτή η ιδέα. 

Για το jailbreak του iPhone 4S δεν υπάρχει κάτι νεότερο. Κλείνοντας, να τονίσουμε πως η Apple μόλις δει ότι ξεκίνησε η διάθεση του untethered jailbreak του iOS 5.1, θα επιχειρήσει από την πρώτη κιόλας στιγμή να κλείσεις τις όσες «τρύπες» υπάρχουν. Δική μας συμβουλή να μείνετε εκτός των επίσημων αναβαθμίσεων για να διατηρήσετε το jailbreak και αργότερα αποφασίζετε. 

Σχόλια