Loading...

Δοκιμάζουμε την εφαρμογή Carat, τι μπορείς να κάνεις για να μεγαλώσεις κι άλλο τη διάρκεια ζωής της iOS συσκευής σου ?

  • Άρθρο του Neumann
  • at 6/16/2012 -






Υπάρχει εδώ και καιρό μια συζήτηση ως προς το εάν εφαρμογές που λειτουργούν στο παρασκήνιο μπορεί να στραγγίξουν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας των iOS συσκευών.
Πολλοί άνθρωποι ισχυρίζονται ότι δεν κάνουν (ή τουλάχιστον δεν θα έπρεπε) και άλλοι είναι σίγουροι για το αντίθετο. Το Carat είναι μια εφαρμογή iOS που μας την έφερε μια ομάδα στο πανεπιστήμιο του Berkeley, που έχει ως στόχο να επιλύσει αυτό το ερώτημα παρακολουθώντας τι κάνουν οι εφαρμογές για το iPhone, iPad σας, ή το iPod touch και στη συνέχεια να μας ενημερώνουν ποιες από αυτές ενδεχομένως να "ροκανίζουν" την διάρκεια ζωής μπαταρία σας. Αργότερα βλέποντας τις αναφορές μας συμβουλεύει ποιες να κλείσουμε, ποιες να προσέχουμε και γενικά μας δίνει χρήσιμες συμβουλές για τη βελτίωση και τη διατήρηση διάρκεια ζωής της μπαταρίας.


Παρόλο που είναι μια χρήσιμη εφαρμογή για να δείτε τι γίνεται πρέπει να προσέξετε ότι ενδεχομένως η ίδια εφαρμογή, επειδή τρέχει στο παρασκήνιο και με σκοπό να δει τι πρέπει να διορθώσετε και τι όχι με την μπαταρία της iOS συσκευής σας, θα σας καταναλώσει αρκετή μπαταρία με βάση τις κριτικές χρηστών στο App Store.

Κατεβάστε δωρεάν το Carat από το App Store

Εάν δεν θέλετε να κατεβάσετε το Carat, μπορείτε να ακολουθήσετε τις βασικές συμβουλές για να πάρετε μια ιδέα για το τι θα προτείνει Carat: ενημέρωση του iOS στην τελευταία έκδοση, κλείστε τις αχρησιμοποίητες εφαρμογές και να κάνετε πάντα αναβάθμιση των εφαρμογών σας με βάση τα updates του App Store.


Δοκιμάζουμε την εφαρμογή Carat πρώτοι, στο iPhone μου :





Όταν έχουμε κάποιο feedback θα σας ενημερώσουμε..



Neumann

Σχόλια

Αρθρογράφος

Άρθρο του Neumann

Gadget-ακιας με ιδιαίτερη προτίμηση στο κλειστό (?) τεχνολογικό οικοσύστημα της Apple...