Loading...

Microsoft, Έφαγε μήνυση για την χωρητικότητα του Surface

  • Άρθρο του Unknown
  • at 11/15/2012 -

Μια περίεργη μήνυση έφαγε η Microsoft από έναν ιδιώτη δικηγόρο, καθώς τον πείραξαν τα ελεύθερα gigabytes που δίνει το μοντέλο τον 32GB στον χρήστη. Πιο συγκεκριμένα, ο Andrew Sokolowski αγόρασε το μοντέλο των 32GB και δεν ήξερε πως μόνο τα 16GB είναι ελεύθερα για τον χρήστη, έτσι αποφάσισε να μηνύσει την Microsoft για παραπλανητική διαφήμιση.

Η Microsoft δήλωσε πως οι καταναλωτές πρέπει να καταλάβουν ότι το λειτουργικό μαζί με τις προ εγκατεστημένες εφαρμογές πιάνουν χώρο στη μνήμη και αν θέλουν περισσότερο χώρο για τα αρχεία τους, μπορούν να χρησιμοποιήσουν μια microSD ή ένα USB (που δέχεται το Surface).

Επιπλέον, η εταιρεία αναφέρει στο site της τον συγκεκριμένο αριθμό gigabytes που έχει ο χρήστης σε κάθε έκδοση του Surface (από τα 32GB είναι ελευθέρα 16GB και από τα 64GB είναι τα 45GB περίπου), από τις 5 Νοεμβρίου. Ο Sokolowski αγόρασε το Surface στις 7 Νοεμβρίου, άρα η εταιρεία υποτίθεται πως τον είχε προειδοποιήσει.

Προσωπικά πιστεύω πως αυτό ήταν μια κίνηση εντυπωσιασμού από τον δικηγόρο μπας και ακουστεί λίγο το όνομα του… Εσείς τι λέτε;



Σχόλια