Loading...

Google : συνεχίζει την υποστήριξη και αναβάθμιση του Google Maps στο iOS 6

  • Άρθρο του Neumann
  • at 6/24/2012 -

O Jeff Huber, SVP, Εμπορίου στο Google, δημοσίευσε χθες το βράδυ στο Google + ότι  η ομάδα του Street View είχε χτίσει ένα έκθεμα του Street View στο Μουσείο Ιστορίας Υπολογιστών. Εντυπωσιακό και άκρως ενδιαφέρον θα προσθέσουμε εμείς αλλά πολύ ενδιαφέρον είναι και τα όσα είπε μετά από αυτή την ανακοίνωση σχετικά με το μέλλον του Google Maps στο iOS.

Ένας λοιπόν χρήστης της Apple τον ρώτησε ευθέως αν η Google θα συνεχίσει να υπάρχει με τους χάρτες της στο iOS 6. O Huber απάντησε ότι η Google προσβλέπει στην παροχή φανταστικών χαρτών στο iOS 6 και πως θα συνεχίσει να εντυπωσιάζει . Αυτό δεν ακούγεται σαν μια εφαρμογή web ή κάτι σαν αυτό που το Google προσφέρει τώρα με την Google Earth εφαρμογή  του ή ακόμη με την εφαρμογή του Latitude. Σίγουρα η Google ετοιμάζει κάτι ποιο ουσιώδες και σημαντικό για τους χρήστες των iOS συσκευών!
Σε μια κίνηση που σχετίζονται ενδεχομένως, η Google υποχώρησε μόνο τις τιμές από τη χρήση του API για εφαρμογές τρίτων, όπως του foursquare, Zillow και άλλων, με την ελπίδα να χρησιμοποιηθούν περισσότερο!
Πριν από την Apple και τα αποκαλυπτήρια της νέας εφαρμογής Χάρτες,νωρίτερα αυτό το μήνα, η Google αποκάλυψε ότι οι δικοί της 3D χάρτες θα  έρχονταν στο iOS “μέσα στις επόμενες εβδομάδες”, το οποίο είναι μια άλλη ένδειξη ότι η Google σχεδιάζει να προσθέσει στο iOS εμπειρία του Google Maps.



Σχόλια

Αρθρογράφος

Άρθρο του Neumann

Gadget-ακιας με ιδιαίτερη προτίμηση στο κλειστό (?) τεχνολογικό οικοσύστημα της Apple...