Loading...

13″ Retina MacBook Pro και ανανεωμένοι iMacs το προσεχές Φθινόπωρο(;)

  • Άρθρο του Neumann
  • at 7/24/2012 -


Ο αναλυτής Ming-Chi Kuo της KGI Securities δημοσίευσε τις προβλέψεις του για όλα τα νέα προϊόντα που εκτιμά ότι θα δούμε στο δεύτερο μισό του έτους από την Apple, κάνοντας λόγο για νέα iPod Touch και iPod nano, μικρότερο μοντέλο iPad και φυσικά το πολυαναμενόμενο επόμενης γενιάς iPhone.
Συνεχίζοντας με τους φορητούς υπολογιστές της εταιρείας, όπως υποστηρίζει, η Apple θα κυκλοφορήσει νέο 13″ Retina MacBook Pro που όμως δε θα καταφέρει να σημειώσει εντυπωσιακές πωλήσεις. Προς το νέο υπολογιστή θα στραφούν μόνο όσοι είχαν σκοπό να αγοράσουν 13″ MacBook Pro ή Air, ενώ το ευρύ καταναλωτικό κοινό θα προτιμήσει τις νέες iOS συσκευές. Ο ίδιος εκτιμά ότι οι υπολογιστές με Retina οθόνη θα γνωρίσουν τεράστια άνοδο στις πωλήσεις το 2013.
Τέλος, ο δημοφιλής αναλυτής συμπεριέλαβε στις προβλέψεις του και τη desktop σειρά υπολογιστών της Apple, με τις εκτιμήσεις του να τοποθετούν την κυκλοφορία των ανανεωμένων iMacs περί τα τέλη Σεπτεμβρίου ή και Οκτώβρη. Ωστόσο, δεν αναφέρθηκε στο αν θεωρεί ότι θα διαθέτουν Retina οθόνες ή όχι, το χαρακτηριστικό που περιμένουν με ανυπομονησία οι περισσότεροι υποψήφιοι αγοραστές.

Σχόλια

Αρθρογράφος

Άρθρο του Neumann

Gadget-ακιας με ιδιαίτερη προτίμηση στο κλειστό (?) τεχνολογικό οικοσύστημα της Apple...