Loading...

Android, Samsung Ακόμη Νο 1 Στα Έξυπνα Τηλέφωνα

  • Άρθρο του Unknown
  • at 7/05/2012 -



Το μερίδιο αγοράς των Android κινητών συνεχίζει να αυξάνει, και φέρνει μαζί τα τηλέφωνα Samsung.

H τελευταία αναφορά από την ComScore δείχνει πως το λειτουυργικό του Google, Android , παραμένει στην κορυφή με 50,9% της αγοράς τον Μάιο. Αυτό σημιώνει 0,8% αύξηση από τον περασμένο Φεβρουάριο.

Η Samsung είναι επίσης στην κορυφή των κατασκευαστών κινητών με 25,7% της αγοράς, με αύξηση 0,1% από τον Φεβρουάριο.

Η Apple στο μεταξύ, έχει κάνει σημαντικά κέρδη από τον Φεβρουάριο, με άνοδο 1,7% στις πλατφόρμες κινητών και 1,5% σαν κατασκευαστής συσκευών.

Ακόμη και με αυτές τις αυξήσεις η Apple μένει πίσω, στην δεύτερη θέση και 31,9 % ανάμεσα στους έχοντες δική τους πλατφόρμα.

Η RIM ταξινομείται τρίτη με 11,4% ακολουθούμενη από το Windows Phones sto 4% και το Symbian μόλις που φτάνει το 1,1% της αγοράς.

Για τους κατασκευαστές, η LG αναρριχήθηκε στην δεύτερη θέση με 19,1% στα έξυπνα τηλέφων. Τα κέρδη της Apple δίνουν 15% μερίδιο αγοράςστην τρίτη θέση, ακολουθούμενη από τις Mortorola με 12% και την ΗΤC με 6,1%.

Εκτός των Samsung και Google , μόνο η Apple και η Micosoft είδαν βελτιώσεις από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Μάιο, με τον ανταγωνισμό να ανμένει μειώσεις μέχρι 2% στην περίπτωση της ΡΙΜ.

Οι Apple, Google, kai Μιcrosoft είναι όλοι στο κατώφλι νεγάλων αναβαθμίσεων με τα iOS 6, Ανδροιδ 4,1 Jelly Bean, και Winbdows 8.


Σχόλια