Loading...

Πρώτο ανάμεσα σε εκατοντάδες κινητά ανακηρύσσεται το Galaxy S3 σε τέστ αυτονομίας

  • Άρθρο του Unknown
  • at 7/06/2012 -



Ενώ η βιομηχανία κινητών τηλεφώνων συνεχίζει να μας προσφέρει όλο και ταχύτερους επεξεργαστές, εντυπωσιακές οθόνες και λεπτότερες συσκευές, στον τομέα της αυτονομίας ελάχιστα έχουν γίνει. Ακόμη χειρότερα τα σημερινά smartphones με ελάχιστες εξαιρέσεις δύσκολα θα βγάλουν τη μέρα με εντατική χρήση.Το Galaxy S3 είναι από τα κινητά που ξεχωρίζουν σε αυτό τον τομέα κάτι που αποδεικνύεται και από το τελευταίο test αυτονομίας που διενεργήθηκε από την Which και στην οποία συμμετείχαν εκατοντάδες κινητά.

Στο test μετρήθηκε ο χρόνος ομιλίας που κατάφεραν να πιάσουν τα κινητά προτού μείνουν από μπαταρία.Πρώτο τερμάτισε το Galaxy S3 με 726 λεπτά, περισσότερο δηλαδή από 12 ώρες! Ακολούθησε το One X με 635 λεπτά και 91 λεπτά μικρότερο χρόνο ομιλίας από το Galaxy S3. Το iPhone 4S έφθασε τα 467 λεπτά, ενώ ο μέσος όρος των περισσότερων από 100 κινητών που δοκιμάστηκαν ήταν μόλις 315 λεπτά.

Πέρα από τα εντυπωσιακά του specs το Galaxy S3 αποδεικνύεται και από τις καλύτερες επιλογές που έχουμε εφόσον δεν θέλουμε να κουβαλάμε μαζί μας κάποιον φορτιστή.



Σχόλια