Loading...

Πραγματοποίηση κλήσεων απο … iPad

  • Άρθρο του Neumann
  • at 7/09/2012 -

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το iPad είναι πάρα πολύ μεγάλο για να είναι τηλέφωνο, απλά θα ήταν βολικό μερικές φορές να μπορείς να κάνεις κλήσεις από εκεί. Για παράδειγμα όταν χρησιμοποιούμε το Skype. Αλλά μια εφαρμογή με το όνομα ‘TU Go’, είναι στο καθ’ οδών μέσω ενός παρόχου στην Μεγάλη Βρετανία που θα επιτρέπει σε μια συσκευή συνδεδεμένη με το iPhone — όπως το iPad — να κάνει και να λαμβάνει κλήσεις από τον ήδη υπάρχοντα τηλεφωνικό αριθμό.
Το TU Go έχει πολύ απλό περιβάλλον χρήσης, σύμφωνα με το Pocket-lint, αλλά κατά βάθος διαθέτει ένα πολύ ισχυρό λειτουργικό. Δεν δουλεύει μόνο με τα iPad, αλλά επίσης και με τον υπολογιστή σας η notebook, καθώς επίσης και με άλλες συσκευές που θα μπορούσατε να συνδέσετε με το iPhone σας.
Η υπηρεσία θα διατίθεται βάσει συμβολαίου παροχής υπηρεσιών από τον πάροχο ενώ η εφαρμογή θα διατίθεται δωρεάν. Μόλις εγκατασταθεί όλες οι κλήσεις που δέχεστε στο iPhone, θα εμφανίζονται και σε όποια άλλη συσκευή έχετε συνδέσει, δίνοντας σας έτσι την δυνατότητα να απαντήσετε στην κλήση από όποια συσκευή έχετε διαθέσιμη εκείνη την στιγμή, Καλό ε?
Όπως βέβαια φαντάζεστε όλες οι κλήσεις και τα μηνύματα που θα ανταλλάξετε θα υπάρχει μηνιαίο συμβόλαιο ανεξαρτήτου συσκευής.
Το TU Go θα γίνει διαθέσιμο σε πελάτες της O2, εταιρείας παροχής υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας, πριν το τέλος του 2012.
Εάν το είδε ένας, θα το δούν και οι υπόλοιποι.. κάπως έτσι πάει, ας ελπίσουμε να φτάσει και στην χώρα μας κάποια στιγμή μια τόσο μεγάλη καινοτομία στον τομέα της επικοινωνίας.

Σχόλια

Αρθρογράφος

Άρθρο του Neumann

Gadget-ακιας με ιδιαίτερη προτίμηση στο κλειστό (?) τεχνολογικό οικοσύστημα της Apple...