Loading...

Προ-Παραγγελίες iPhone επόμενης γενιάς (!)

  • Άρθρο του Neumann
  • at 7/12/2012 -


Το επόμενης γενιάς iPhone είναι πλέον η πολυαναμενόμενη άφιξη της χρονιάς. Η συσκευή αναμένεται να είναι η μεγαλύτερη αναβάθμιση της εταιρείας τα τελευταία 5 χρόνια από την πρώτη του εμφάνιση.
Σύμφωνα με ένα ανακοινωθέν, η ζήτηση για την συσκευή είναι αυξημένη αν και δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη. Βλέποντας αυτό πολλοί Κινέζοι μεταπωλητές δέχονται προπαραγγελίες της συσκευής εκμεταλλευόμενοι όλον αυτόν τον ντόρο με το επόμενης γενιάς iPhone …
To Reuters αναφέρει:
“Apple Inc’s (AAPL.O) next-generation iPhone has not even been released yet, but opportunistic sellers on China’s largest e-commerce platform, Taobao, are already accepting pre-orders, complete with mock-up pictures and purported technical specifications.”

Πωλητές στο Taobao, μια μονάδα του ομίλου Alibaba, δηλώνουν πως έχουν παραλάβει εκατοντάδες παραγγελίες δεδομένου ότι πολλοί από τους ενδιαφερομένους είναι διατεθιμένοι να δώσουν μέχρι $1,100 σαν προκαταβολή για την συσκευή τους. Οι πωλητές έχουν προγραμματίσει να αγοράσουν όλες αυτές τις συσκευές είτε από το Hong Kong ή από τις Ηνωμένες Πολιτείες αμέσως μόλις γίνουν διαθέσιμες.
Η ζήτηση για προϊόντα της Apple ήταν πάντα μεγάλη στην Κίνα, κυρίως όταν πλησίαζε η περίοδος της επίσημης διάθεσης. Αν και έχουν λάβει νέα μέτρα με την νομοθεσία στην Κίνα ούτως ώστε να μπορούν να διατίθενται οι συσκευές πιο άμεσα, πολλές φορές χρειάστηκαν να περάσουν αρκετοί μήνες μέχρι να έρθουν οι συσκευές στα καταστήματα, επιτρέποντας έτσι στους επιτήδειους να βγάλουν πολύ μεγάλο κέρδος.
Η συσκευή σύμφωνα με πρόσφατες φήμες αναμένεται τον Οκτώβριο, θα είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε εάν αυτή η νέα συσκευή θα ανταπεξέλθει των προσδοκιών μας.

Σχόλια

Αρθρογράφος

Άρθρο του Neumann

Gadget-ακιας με ιδιαίτερη προτίμηση στο κλειστό (?) τεχνολογικό οικοσύστημα της Apple...