Loading...

Η Lenovo Σε Συζητήσεις Με Τη Microsoft Για Δικό Της Windows Phone, Σύμφωνα Με Αναφορές

  • Άρθρο του Unknown
  • at 7/07/2012 -



Πέρυσι τον Δεκέμβριο, η κινεζική εταιρεία κατασκευής ηλεκτρονικών Lenovo αποκάλυψε τα σχέδια της για το δική της Windows Phone συσκευή. Αλλά φαίνεται ότι η Lenovo δεν ενδιαφέρεται απλά να φτιάξει ένα τυπικό Windows Phone. 

Σύμφωνα με το WPDang, η εταιρεία δεν θέλει απλά να πουλάει τις τυποποιημένες Windows Phone συσκευές, αλλά θέλει να την προσαρμόσει στα μέτρα της. Η αναφορά επίσης προσθέτει, ότι μερικά υψηλά στελέχη της ομάδας έρευνας και ανάπτυξης της Lenovo έχουν επισκεφτεί τα γραφεία της Microsoft για να συζητήσουν το ενδεχόμενο να διαμορφώσουν το περιβάλλον του λειτουργικού του Windows Phone.

H Microsoft από την άλλη μεριά, φέρεται ότι είναι ανοιχτή στο θέμα της προσαρμογής του Windows Phone, το οποίο θα μπορούσε να σημαίνει ότι η Lenovo ίσως θα έχει την ευκαιρία να το κάνει. 

Μέχρι στιγμής, μόνο η Nokia έχει συμφωνήσει να κάνει αλλαγές στο περιβάλλον του Windows Phone. Στο μεταξύ, η China Tech News έχουν αναφέρει ότι η Lenovo είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει τη δική της σειρά Windows Phone 8 συσκευών το φθινόπωρο του τρέχοντος έτους.


Σχόλια