Loading...

Nifty MiniDrive, αυξήστε έξυπνα τη χωρητικότητα του MacBook Air/Pro

  • Άρθρο του Neumann
  • at 7/06/2012 -


To MiniDrive είναι ένα πολύ ενδιαφέρον project στο Kickstarter με το οποίο μπορείτε πολύ εύκολα να αυξήσετε τη διαθέσιμη χωρητικότητα στο MacBook Air ή Pro που διαθέτουν υποδοχή κάρτας SD. Έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να είναι πλήρως εναρμονισμένο με την αισθητική και τον διαθέσιμο φυσικό χώρο του υπολογιστή μας.
Πρόκειται ουσιαστικά για μία υποδοχή στην οποία μπορείτε να εισάγετε μία κάρτα SD (πωλείται ξεχωριστά) και να την τοποθετήσετε στο MacBook. Σε αντίθεση με την περίπτωση όπου τοποθετείτε σκέτη την κάρτα SD και προεξέχει από το πλάι του υπολογιστή το MiniDrive είναι πλήρως ενσωματωμένο και καθόλου αντιαισθητικό.
Εκτός, όμως, από τον έξτρα αποθηκευτικό χώρο που μπορείτε να προσδώσετε στον υπολογιστή σας (οι microSD κάρτες φτάνουν μέχρι τα 2TB σήμερα) το MiniDrive μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν backup δίσκος για το Time Machine, ώστε να έχετε πάντα ήσυχο το κεφάλι σας με αξιοπιστία και ασφάλεια.
Το project έχει ήδη χρηματοδοτηθεί και αναμένεται η έναρξη της παραγωγής και η αποστολή των παραγγελιών μέσα στους επόμενους μήνες. Περισσότερες πληροφορίες για τo project μπορείτε να δείτε στην επίσημη σελίδα στο Kickstarter εδώ.

Σχόλια

Αρθρογράφος

Άρθρο του Neumann

Gadget-ακιας με ιδιαίτερη προτίμηση στο κλειστό (?) τεχνολογικό οικοσύστημα της Apple...