Loading...

Η επίσημη διάθεση του OS X Mountain Lion πλησιάζει…

  • Άρθρο του Neumann
  • at 7/23/2012 -


Για την επερχόμενη διάθεση του OS X Mountain Lion στο ευρύ κοινό η Apple διέθεσε πρώτα το λογισμικό στους αντιπροσώπους του τμήματος AppleCare της εταιρείας, προκειμένου οι πρώτες εντυπώσεις από την χρήση να έρθουν άμεσα στους ενδιαφερόμενους της εταιρείας. Σήμερα ωστόσο αναφορές μας λένε πως διατέθηκε στους αντιπροσώπους της εταιρείας η έκδοση OS X Mountain Lion Golden Master και είναι ήδη εγκατεστημένη στους Mac του προσωπικού της εταιρείας και σε πλήρη λειτουργία.
Η OS έκδοση που διατέθηκε σήμερα στους εργαζόμενους του AppleCare έγινε μέσω του Mac App Store με ειδικό redeem code. Οι εργαζόμενοι που έχουν εγκαταστήσει την αναβάθμιση επιβεβαιώνουν πως ο κωδικός κατασκευής είναι ο 12A269, ακριβώς ο ίδιος με αυτόν που διατέθηκε στους δημιουργούς στις 9 Ιουλίου.
Την προηγούμενη εβδομάδα αναφέραμε πως η επίσημη διάθεση του OS X 10.8 έχει προγραμματιστεί για τις 24 Ιουλίου με ξημερώματα της 25ης , περίπου κάτι παρόμοιο είχε γίνει και με την διάθεση OS X Lion το 2011.
Παρά τα όσα έχουμε ακούσει η Apple έχει ενημερώσει τους υπαλλήλους της στα καταστήματα της, πως εκείνο το βράδυ θα χρειαστεί να παραμείνουν στα καταστήματα για περίπου 2-4 ώρες προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές στα υλικά προώθησης και marketing εσωτερικά και εξωτερικά των καταστημάτων.
Δεν μπορεί να γίνει ξεκάθαρο αν όντως η ανακοίνωση αυτή της Apple στους υπαλλήλους της υποδεικνύει και την επίσημη διάθεση της έκδοσης της αναβάθμισης, παρόλα αυτά όμως η ημερομηνία για τα τέλη Ιουλίου είναι ένα γεγονός που συμπίπτει με τις φήμες.
Με το OS X Mountain Lion η Apple συνεχίζει την προσπάθεια της να εντάξει iOS στοιχεία σε notebook και Macs. Το νέο Mac λειτουργικό σύστημα περιλαμβάνει μεταξύ των 200+ νέων χαρακτηριστικών και αναβαθμίσεις των  Notification Center, AirPlay Mirroring, iCloud-enabled Notes και Reminders εφαρμογών, Game Center, Messages με βελτιωμένη λειτουργία του iMessage, βελτιωμένη λειτουργία του iCloud, αναβαθμισμένο Safari, Mail VIPs, και φυσικά το νέο σύστημα ασφαλείας των συναλλαγών Gatekeeper.

Σχόλια

Αρθρογράφος

Άρθρο του Neumann

Gadget-ακιας με ιδιαίτερη προτίμηση στο κλειστό (?) τεχνολογικό οικοσύστημα της Apple...