Loading...

Pantech Vega S5, Πιο λεπτό, πιο μικρό και με 5άρα οθόνη γίνεται; Γίνεται!

  • Άρθρο του Unknown
  • at 7/04/2012 -



Αυτές οι ειδήσεις μας αρέσουν. Το Pantech Vega S5 ανακοινώθηκε σήμερα για την αγορά της Κορέας και ανεβάζει τον πήχη σε περισσότερους από έναν τομείς. Η οθόνη της συσκευής θα φτάνει τις 5 ίντσες, όμως η συσκευή θα είναι πιο λεπτή, πιο στενή και πιο κοντή από το Samsung Galaxy S III των 4.8 ιντσών!

Όσο η τεχνολογία εξελίσσεται, τα όνειρα μας για ένα κινητό χωρίς καθόλου πλαίσιο γύρω από την οθόνη θα προσεγγίζουν την πραγματικότητα. Ένα βήμα πιο κοντά σε αυτό το όνειρο φτάνει το Pantech Vega S5, το οποίο ανακοινώθηκε σήμερα μόνο για την αγορά της Νότιας Κορέας.

Πρόκειται για το τελευταίο μοντέλο μιας εταιρείας που δεν είναι ευρέως γνωστή, αλλά έχει να επιδείξει μια σειρά από καινοτομίες στο πρόσφατα παρελθόν. Το Pantech Vega S5 ενσωματώνει την τελευταία από αυτές, που δεν είναι άλλη από την ελαχιστοποίηση του πλαισίου της οθόνης σε επίπεδα ακόμα πιο χαμηλά από εκείνα του Samsung Galaxy S III ή αλλιώς Zero Bezel.

Αν αυτό δεν σας εντυπωσιάζει, τότε πως σας φαίνεται το γεγονός ότι παρά τη μεγαλύτερη οθόνη, καταφέρνει να είναι λεπτότερο, πιο στενό και πιο κοντό από το flagship της Samsung;

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής είναι κορυφαίου επιπέδου, καθώς βάση των όσων έχουν γίνει γνωστά μέχρι σήμερα, το Vega S5 θα ενσωματώνει οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 720p και τεχνολογίας IPS, επεξεργαστή dual-core Snapdragon S4, κάμερα 13 megapixel και μπαταρία 2100 mAh.

Εκτός από όλα τα παραπάνω, η Pantech έχει αναπτύξει μια σειρά από software λύσεις για το Android 4.0, που ανταγωνίζονται τις αντίστοιχες από τη Samsung, όπως το Smart Voice και το Mini Windows.

Αν περιμένετε πως και πως να το δείτε στην Ευρώπη, τότε θα σας απογοητεύσουμε. Δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει λόγος για παγκόσμια κυκλοφορία της συσκευής, καθώς φαίνεται ότι πρώτος στόχος της εταιρείας είναι η επικράτηση στην τοπική αγορά της Κορέας.



Σχόλια