Loading...

Retina iMacs τον Οκτώβριο;

  • Άρθρο του Neumann
  • at 7/04/2012 -


Αν και λόγω της χαμηλής αξιοπιστίας του, ποτέ δεν παίρνουμε τις αναφορές του DigiTimes πολύ στα σοβαρά, αλλά παρόλα αυτά και λόγω του ότι πολλοί είναι αυτοί που περιμένουν πως και πως ένα Retina iMac.

Σύμφωνα με πήγες από την γραμμή παραγωγής της Apple, η εταιρεία ξεκινάει την παραγωγή των καινούργιων iMac μέσα στον μηνά και θα είναι έτοιμα για κυκλοφορία τον Οκτώβριο. Οι ίδιες πήγες ισχυρίζονται επίσης ότι τα καινούργια iMac θα έχουν Retina οθόνη, πάρα το γεγονός ότι πρόσφατες αναφορές θέλουν να μην συμβαίνει αυτό.

Παράθεση από DigiTimes:

Apple’s supply chain reportedly will start supplying components for the mass production of Apple’s upcoming new iMac all-in-one PC in July with the device’s official launch possibly around October, according to sources from upstream supply chain.

The sources also noted that Apple plans to expand Retina Display into all the product lines, meaning that the new iMac will have a high chance of featuring Retina Display; however, the rumors are not confirmed by Apple.

Η Apple προφανώς στοχεύει στο να προσθέσει Retina οθόνες σε όλη την σειρά των Mac, όπως έκανε και με τις iOS συσκευές, για να ξεπεράσει τους ανταγωνιστές της σε ότι αφορά την ανάλυση της οθόνης. Αλλά όπως ήδη θα φαντάζεστε μια Retina οθόνη είναι αρκετά ποιο ακριβή από μια Full HD που χρησιμοποιούν οι υπόλοιποι.

Αν και αμφιβάλλουμε για την συγκεκριμένη φήμη, θα ήταν σίγουρα πολύ ενδιαφέρων να δούμε κάτι τέτοιο να γίνεται πραγματικότητα. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε μέχρι τον Οκτώβριο.



Σχόλια

Αρθρογράφος

Άρθρο του Neumann

Gadget-ακιας με ιδιαίτερη προτίμηση στο κλειστό (?) τεχνολογικό οικοσύστημα της Apple...