Loading...

8 Βάσεις στήριξης ποδηλάτου για το iPhone

  • Άρθρο του Neumann
  • at 9/09/2012 -




Για όλους εσάς που απολαμβάνετε να κάνετε ποδήλατο συντροφιά με το iPhone σας, σας παρουσιάζουμε 8 αξιόλογες βάσεις στήριξης ποδηλάτου για να είστε σίγουροι ότι το τηλέφωνο σας θα παραμείνει στη θέση του καθ’όλη τη διάρκεια της βόλτας σας:



1. LifeProof Bike & Bar Mount


H βάση ‘LifeProof Bike & Bar Mount’ σου επιτρέπει να τοποθετείς το τηλέφωνο σε landscape ή portrait θέση με μηχανισμό κλειδώματος για εύκολη τοποθέτηση/απομάκρυνση του iPhone με ένα χέρι

iPhone 4/4S- $39.99

2. The Joy Factory Stormcruiser


Μοντέρνα βάση στήριξης που τοποθετείται σε οποιοδήποτε τιμόνι ποδηλάτου και παρέχει στο iPhone προστασία από νερό, σκόνη και χώμα.

iPhone 4/4S- $49.95

3. iCarry-Bike S




Σχεδιασμένη να χρησιμοποιείται τόσο οριζόντια όσο και κάθετα, η βάση ‘iCarry’ ενισχύει την ένταση του ήχου του τηλεφώνου κατά 10 decibels.

iPhone 3G/3GS/4/4S- $59.99

4. Satechi CR-3800 Universal Bicycle Holder Wrench Mount


Ευέλικτη βάση στήριξης που σου επιτρέπει να προσαρμόζεις το iPhone στη θέση που σε βολεύει έχοντας παράλληλα πρόσβαση σε όλα τα κουμπιά και τις λειτουργίες του.

iPhone 3G/3GS/4/4S- $22.99

5. Scosche HandleIT


Μια ακόμα προσιτή βάση για εύκολη τοποθέτηση και απομάκρυνση του iPhone με το πάτημα ενός κουμπιού.

iPhone 3G/3GS/4/4S- $24.99

6. BioLogic Bike Mount for iPhone 4


Προστατευτική βάση στήριξης με σκληρό κάλυμμα για προστασία του τηλεφώνου από χτυπήματα, βροχή και σκόνη. Προσαρμόζει το iPhone σε πολλές διαφορετικές θέσεις ενώ έχει ανοίγματα στις κάμερες για να μπορείς να τραβάς φωτογραφίες ή video κατά τη διάρκεια της διαδρομής.

iPhone 4/4S- $50

7. Arkon Slim-Grip Bike Mount with Safety Strap


Η βάση ‘Arkon Slim-Grip’ διαθέτει δακτύλιο περιστροφής 180 μοιρών για ακριβή τοποθέτηση ενώ χάρη στο ενσωματωμένο λουράκι της παρέχει ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια στη στήριξη του τηλεφώνου σου.

iPhone 3G/3GS/4/4S- $19.95 

8. Wahoo Bike Pack for iPhone


H ‘Wahoo Bike Pack’ δεν είναι απλά μια βάση στήριξης αφού επιπλέον σου παρέχει δεδομένα για την ταχύτητα, την απόσταση που έχεις διανύσει και άλλες χρήσιμες παραμέτρους για τη βόλτα σου, ενώ περιλαμβάνει και αδιάβροχη θήκη προστασίας για το iPhone.

iPhone 3G/3GS/4/4S- $129.99



Σχόλια

Αρθρογράφος

Άρθρο του Neumann

Gadget-ακιας με ιδιαίτερη προτίμηση στο κλειστό (?) τεχνολογικό οικοσύστημα της Apple...