Loading...

Το Τσιπ AMD Trinity Υπόσχεται Ισχύ Core I5 Σε Τιμή Core I3

  • Άρθρο του Unknown
  • at 9/28/2012 -

Όταν είσαι μόνιμα δεύτερος σε μια αγορά, σημαίνει πως πάντα χρειάζεσαι μια γερή αλλαγή.  Η AMD στην τελευταία ενημέρωση των δημοσιογράφων στο Λονδίνο χθες έκανε ακριβώς αυτό, για κάτι γύρω στο κόστος ενός Intel Core i3 θα μπορείτε να πάρετε έναν επεξεργαστή Trinity A10-5800K με δυνατότητα υπερχρονισμού, που σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της εταιρία θα είναι στην κλάση του Core i5 με γραφικά HD4000.
Οι τιμές δεν θα ανακοινωθούν μέχρι όλη η σειρά των επεξεργαστών A10,A8, A6, A4 να φτάσει στα ράφια, αλλά ο κορυφαίος Α10 θα στοιχίζει γύρω στα 130 δολάρια. Δυστυχώς για την νέα σειρά Trinity θα χρειάζεται νέα μητρική με νέου τύπου υποδοχή επεξεργαστή Socket FM2.
O ισχυρισμός για επιδόσεις ισάξιες του Core i5 φωνάζει πως χρειάζεται επαλήθευση, αλλά πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου πριν βγάλουμε συμεράσματα από δοκιμές τους επεξεργαστή στους ειδικούς ιστότοπους. 
Για μια προκαταρκτική σύγκριση μπορείτε να επισκεφτείτε  τους ιστότοπους PC ProTom's HardwareHotHardware και να δείτε το παρακάτω βίντεο  που συγκρίνει τις επιδόσεις γραφικών του νέου επεξεργαστή της AMD και του Intel i5. Αν και δεν γίνεται αναφορά σε επιδόσεις εκτός παιχνιδιών , δίνει το ερέθισμα να φανταστούμε ισχυρά μηχανήματα HTPC και όλα-σε-ένα που θα χρησιμοποιήσουν τους νέους επεξεργαστές.


Σχόλια